Zo lief: Je kunt nu een kopje thee drinken met je hondje bij dit café

Laura
Pretty 52

Is jouw hondje jouw beste vriendje en zou je hem het liefste overal mee naartoe nemen? Helaas mag je hem vaak niet meenemen naar een cafeetje, want honden zijn daar dan niet gewenst. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen, want bij dit café kan je samen met jouw hond een theetje drinken.

Gezellig met jouw trouwe viervoeter een theetje drinken en een gebakje eten is vanaf nu mogelijk in The Egerton House Hotel. Zij hebben de doggy afternoon tea in het leven geroepen en daar zijn we ze best een beetje dankbaar om.

Op pootjes gedragen

En reken maar dat jouw hondje dit fantastisch vindt, want hij wordt hier op pootjes gedragen en in de watten gelegd. Het luxe vijf sterren hotel zit in Londen en heeft voor jouw beste vriendje een enorm luxe programma opgezet. Zo is het mogelijk voor de honden om kip en biefstuk te eten, huisgemaakte hondenkoekjes en ijs (!) te bestellen en krijgen ze een speeltje mee naar huis.

WOOF

Maar dat is nog niet alles. Jouw hondje zal bij binnenkomst een heerlijk massage krijgen, eigen voer en water bakjes, een eigen handdoek, hij mag gebruik maken van de trimsalon en speciale menu’s. Alles voor jouw lieve vriendje.

Omg look at this courtesy of @thepetspyjamas and @egerton_house a #doggyafternoontea hehe amazing

A post shared by Fitzrovia Perry (@fitzroviaalfredoperry) on

Kortom: een echte sterrenbehandeling. Je zou er haast jaloers op zijn. Maar je bent een trotse mama en is jouw hond blij, dan ben jij blij.

Dit wil jij ook lezen: Niet gelogen: er bestaat nu droogshampoo voor je hond