Zo maak je dé make-up trend van de Golden Globes perfect na

Een make-up trend die dit jaar gespot werd bij de Golden Globes awards is de groene smokey eye. Deze mooie look werd dit jaar gedragen door onder andere Felicity Jones. En zo maak je 'm zelf perfect na:

Oogpotlood

Gebruik voor de eerste stap een gitzwart oogpotlood dat een smeuïge textuur heeft. Omlijn je ogen hiermee aan de boven- én onderkant. Zorg ervoor dat je de onderkant van je ogen voor tweederde omlijnt om te voorkomen dat je ogen klein gaan lijken. Vervaag vervolgens het oogpotlood met een kwastje of een wattenstaafje. Het is daarom belangrijk dat je een zacht, smeuïg oogpotlood gebruikt zodat het makkelijk te vervagen is.

Rimmel Scandal’Eyes Kohl Eyeliner

Donkergroene oogschaduw

Vervolgens breng je een donkergroene oogschaduw aan op de buitenste helft van je ooglid. Zorg dat de groene oogschaduw mooi met het zwarte oogpotlood wordt geblend. Breng een lichte oogschaduw aan op het binnenste gedeelte van je ooglid en blend het totdat het met de groene kleur samensmelt.

M.A.C. Dark Indulgence

Maak het af met lipstick

Een kleur dat prachtig past bij groen, is koraal. Kies daarom voor een koraalkleurige lipstick of lipgloss als je je groene ooglook extra wilt laten stralen.

Dior Plisse Soleil

Reageer op artikel:
Zo maak je dé make-up trend van de Golden Globes perfect na
Sluiten