Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 11 mrt 2015

Zo maak je de mooiste beach waves ooit

Het wordt weer mooi weer, tijd voor andere kapsels. De ultieme beach waves is een hairdo waar veel vrouwen van dromen. Helemaal als de zon schijnt. De relaxte waves, net als de golven, geen krullen. En dan zonder pluis. Een beetje messy maar niet té. Met dit stappenplan heb je ze binnen mum van tijd zelf gemaakt.

Een paar vrouwen op deze wereld zullen geluk hebben dat het altijd lijkt alsof ze beach waves hebben, of ze daadwerkelijk van het strand krijgen. Maar voor de meeste vrouwen geldt: de krultang is je beste vriend.

Benodigdheden
  • Krultang
  • Wand
  • Hitte beschermende spray
  • Eventueel een serum
To do
  1. Spray de hitte beschermende spray in je haar
  2. Pak een streng haar van ongeveer vier tot vijf centimeter. Pak niet te grote of te kleine plukken, je waves worden dan minder mooi. De rest van je haar kun je eventueel opzij zetten met een knip zodat je er geen last van hebt.
  3. Begin met een pluk bij je oor en draai de krultang van je oor af. Als je de krultang eruit wil halen, doe het laatste stukje voorzichtig waardoor je de puntjes wat steiler maakt (zie foto 7).
  4. Voor de volgende pluk die je pakt (ernaast), gebruik je niet je krultang maar je wand. Je pakt de pluk en draait ‘m juist in richting je gezicht. Ook bij deze streng haar wil je weer dat het einde wat steiler is, draai daarom de laatste paar centimer van je pluk haar (de puntjes) niet om je wand heen.
  5. Blijf om en om je haar krullen met de krultang en de wand. Pluk voor pluk.
  6. Borstel je haar niet uit. Je kunt met je vingers de krullen wat losser maken. Gebruik daarna wat serum of wat olie om je look helemaal af te maken.
Reageer op artikel:
Zo maak je de mooiste beach waves ooit
Sluiten