Zo maak je deze prachtige nonchalante make-up look zelf na

Vorige week presenteerde Danie Bles haar nieuwe collectie voor de zomer van 2016. En zoals altijd werden we naast de collectie weer verliefd op de make-up looks die de modellen droegen. En Beautify zou Beautify niet zijn als we niet hadden achterhaald hoe je deze look zelf kunt namaken.

Op het prachtige landgoed Waterland vond de presentatie van de collectie plaats. Niet op een catwalk, maar door modellen die in de verschillende (tot in detail ingerichte) kamers van het huis waren. De modellen waren de belichaming van NYC It-girls op rondreis door Europa. De inspiratiebronnen van Danie Bles voor deze collectie? Jane Birkin en dochter Lou Doillon.

Bij deze prachtige collectie hoort natuurlijk ook een prachtige make-up look. Maybelline haalde internationaal makeup talent Dominique Samuel naar Nederland om de modellen per kamer een andere look te geven. Een look die natuurlijk naadloos aansluit op de Euro-tour van de It-girls. Wij werden direct verliefd op onderstaande look, waar we direct van wilden weten hoé je deze look nou zelf namaakt.

Centraal bij de make-up looks van alle modellen stonden de perfecte wenkbrauwen en sterke gezichtscontouren. De fijne wimpers, krachtige eyeliner en frisse blush met veel glans staan bij deze look voor de stadse New Yorkse vrouw die haar weg in Parijs perfect kan vinden. Oftewel, voor alle stadsmeisjes die best een tikkeltje romantisch zijn.

Zo maak je de look zelf na

Alle make-up producten zijn van Maybelline:

  1. Gebruik de Babylips Balm & Blush op je wangen voor niet alleen een fijn kleurtje maar ook een prachtige glans
  2. Kam je wenkbrauwen en perfectioneer ze met de Brow Satin
  3. Gebruik daarna ‘The Nudes palette’ en breng in je aracadeboog een bruinere kleur aan dan je eigen huidskleur
  4. Ga voor de lichtste kleur op je ooglid en net onder je wenkbrauw voor een extra wakker effect
  5. Trek met de Master Ink liner een veerachtige krachtige lijn
  6. Maak je wimpers verleidelijker met de Lash Sensational mascara

En tadaa, jouw eigen citygirl meets Paris look is geboren.

Reageer op artikel:
Zo maak je deze prachtige nonchalante make-up look zelf na
Sluiten