Zo maak je een prachtige look met dé kleur van de herfst: lila

De herfst is in aantocht en dat betekent een nieuw make-up kleurenpalet om je mooi mee te maken. Donkere en paarse kleuren voeren de boventoon. Lila, bordeaux rood, paars, bijna aubergine-achtig en donkerblauw zijn de pigmenten waarmee PUPA haar collectie aanvult voor de herfst. Bart Brom, ambassadeur van PUPA en vaste visagist van onder andere Stacey Rookhuizen toont deze week een look voor overdag en voor de avond die helemaal past in het najaarsbeeld. Gemaakt met de producten uit de PUPA Paris Experience collectie. Laat je inspireren en meenemen in de kleuren van Parijse elegantie voor een glamourous resultaat.

Overdag make-up look

Breng oogschaduw (Wet&Dry Eyeshadow in Lilac Grey) aan over het hele ooglid met een oogschaduw kwastje.

Pupa1

Vervolgens zet je een donkere lijn boven je wimpers met oogschaduw in de kleur ‘Deep Purple’. Gebruik hiervoor een kwast met een schuin randje (eyeliner brush). Je kunt eventueel nog een extra dun lijntje zetten met een zwarte eyeliner zo dicht mogelijk tegen je wimperrand aan.

Pupa2

Voor de mascara laten we zwart eens een keer liggen. Bart gebruikte voor deze look de Peacock kleur (blauw). Je wimpers kun je eventueel extra separeren door ze met een (schoon) wimperborsteltje te borstelen.

Pupa3

Om je jukbeenderen of andere ‘hoge’ punten van je gezicht goed te laten uitkomen gebruik je de Golden Infusion poeder als finishing touch. Breng de poeder aan met een bronzing powder kwast.

PUPA4

Je lippen accentueer je met een rood/ paarse kleur die niet te donker is, Berry Violet. Breng de lippenstift voorzichtig aan met een kwastje speciaal bedoelt om lippenstift mee aan te brengen.

Eindresultaat
Beautify - PUPA-6
Beautify - PUPA-5

Voor de avondlook kun je de overdag look als basis laten zitten. Handig als je haast hebt of geen gelegenheid kunt vinden om je gehele make-up opnieuw te doen. Voor de avondlook maak je je ogen smokey met de Peacock Wet&Dry Eyeshadow. Ga met de ‘Peacock’ kleur over de lijn heen die je hebt gemaakt met de kleur ‘Deep Purple’ en zet ‘m dikker aan. Maak nu ook een lijn onder je ogen met de ‘Peacock’ oogschaduw. Vervolgens kleur je je waterlijn in met een zwarte eyeliner. Als laatste breng je nog een extra likje mascara aan. Klontertjes? Borstel opnieuw je wimpers met een schoon wimperborsteltje. Voor je lippen gebruik je dit keer de kleur ‘Hot Burgundy’. Smoking hot!
Beautify - PUPA-8

Met dank aan:
Make-up: PUPA
Visagist: Bart Brom
Fotografie: Lauren Spencer

Reageer op artikel:
Zo maak je een prachtige look met dé kleur van de herfst: lila
Sluiten