Zo maak je in 5 stappen zelf Emma Stone’s coole ‘Birdman’ look

Emma, wat houden we toch van je. Of je nu met je vuurrode loken over de loper komt of met je blonde manen, je blijft een beauty. Ook in de nieuwe Woody Ellen shined ze als nooit tevoren met een behoorlijke, grungy look. Ook zo'n fan? Zo maak je hem na:

1. Prep je gezicht met een hele lichte moisturizer. Zorg dus dat je er eentje kiest die snel intrekt en niet teveel glimt.

2. Breng vervolgens een dun laagje foundation op. Aan te raden is de Perfect Touch van YSL. Hierdoor oogt je gezicht alsnog heel naturel, maar krijg je toch een beetje dekking. En het laat lieve sproetjes zoals die van Emma nog voorzichtig doorschemeren.

3. Omlijn je ogen boven en onder met köhlpotlood. Neem ook de waterlijn mee.

4. Neem een kwastje met korte haartjes en veeg het getekende lijntje flink uit. Blend het in je wimperlijn en breng tijdens het blenden het kwastje uiteindelijk naar de uiteindes van je oog met een zachte ‘swing’.

5. Breng nu op je bovenste wimpers je mascara zowel boven als onder de wimpers aan. Als het ware een ‘mascara sandwich’. Deb slechts een heel klein beetje op de onderste wimpers.

6. Breng een zacht roze blush aan en een lippenstift in dezelfde kleur. Hiervoor zijn de Chubbysticks van Clinique perfect!

Voila! Een badass, net uit bed look. Krijg ik nu mijn Oscar?

Reageer op artikel:
Zo maak je in 5 stappen zelf Emma Stone’s coole ‘Birdman’ look
Sluiten