Zo maak je met gemak een nonchalante messy paardenstaart

Of je nou een feestje hebt waarbij je een over de top jurkje aan moet met killer heels of je goed voor de dag wil komen op kantoor of zelfs als je de sportschool gaat bezoeken, de nonchalante messy paardenstaart kan altijd. Het is één van de populairste paardenstaarten van het moment. Gemakkelijk en super vrouwelijk.

Wij delen graag dé manier hoe jij deze paardenstaart met gemak bij jezelf kunt creëren.

Stap 1

Allereerst, de nonchalante paardenstaart creëer je het beste bij haar dat minstens één dag ervoor is gewassen. Vaak is het zo dat hoe viezer je haar, hoe makkelijk het lukt om een nonchalante paardenstaart te maken. Als je stijl haar hebt dan is het erg mooi als je eerst wat krullen creëert met een krultang. Het hoeven niet de perfecte krullen te zijn, als er maar een beetje een golf in zit.

Stap 2

Spray vervolgens wat textuur spray in je haar of volumespray. Wat ook goed werkt is tegen je haar in te kammem. Maak daarna een scheiding in het midden van je hoofd. De paardenstaart kan je zowel onder aan je hoofd vastmaken of in het midden. Als je je paardenstaart in het midden vastmaakt dan zie je sneller die nonchalante plukjes die een beetje losschieten. Trek de staart aan voor meer volume.

Stap 3

Als je eenmaal je staart in hebt, kan je twee plukjes lostrekken aan beide kanten van je gezicht. Zo heb je dan een staart in met twee plukjes langs je gezicht. Een mega nonchalante look alsof je al de hele dag de paardenstaart in hebt gehad.

Kort haar?

Ook als je kort haar hebt kan je een nonchalante messy paardenstaart creëren. Een hoog staartje zit er waarschijnlijk dan niet in, omdat je haar onderaan er tussenuit valt. Maar een laag staartje in je nek kan hartstikke leuk staan. Doe bijvoorbeeld een metaal clipje in of strik om het op te leuken.

Oefening baart kunst, ook bij deze nonchalante messy paardenstaart. Wij hebben in ieder geval al wat inspiratie foto’s voor je verzameld.

Reageer op artikel:
Zo maak je met gemak een nonchalante messy paardenstaart
Sluiten