Zo maak jij kans om hét nieuwe gezicht te worden van de M.A.C herfst 2015 campagne

Rihanna en Miley Cyrus gingen je voor maar nu heb ook jij de kans om hét nieuwe gezicht van M.A.C te worden. Via de sociale media campagne #MACnificentMe gaat M.A.C op zoek naar een ster voor  hun campagne.

Van 17 november tot 12 december kun je inloggen op www.macnificentme.com. Daar krijg je de kans om in 140 tekens je mantra in te vullen die uitlegt wat jou zo uniek en geweldig maakt. Vervolgens heb je de mogelijkheid om in 100 woorden uit te leggen waarom jij de contest zou moeten winnen en M.A.C’s nieuwe aanwist zou moeten worden. En natuurlijk is een foto van jezelf vereist. Selfies worden aangemoedigd maar zijn niet verplicht.

Daarna vraagt M.A.C je om je mantra te delen op social media met natuurlijk de hashtag #MACnificentMe. Hoe meer aandacht je krijgt, hoe groter de kans is dat je opvalt. Het is geen garantie, maar alle beetjes helpen zullen we maar zeggen. De winnaar krijgt een reis naar New York met een M.A.C make-over en is te zien in de campagne voor de herfst 2015 van M.A.C : MACnificent Me.

Waar wacht je nog op? Grijp je kans beautylover.

Reageer op artikel:
Zo maak jij kans om hét nieuwe gezicht te worden van de M.A.C herfst 2015 campagne
Sluiten