Zo rock jij precies de rode lip zoals de sterren dat doen

Als er iemand verstand heeft van de rode lip, dan zijn het de sterren wel. Echter zijn er diverse tinten rood die je op een dag/avond kunt kiezen. Maar hoe kies je nu de tint die het beste past bij jou? De sterren kunnen je daar prima mee assisteren:

Taylor Swift

Taylor weet prima hoe ze haar rode lip moet rocken. Heb je eenzelfde haar en huidskleur als Taylor, dan kunnen we je aanraden deze tint rood eens te proberen. Deze kleur gaat het beste samen met een huidskleur die het mooiste naar voren komt met koele ondertonen (wanneer zilveren sieraden je bijvoorbeeld het beste staan).

Zoe Saldana

Voor dames met warme ondertonen kun je het beste een voorbeeld nemen aan Zoe. De beste kleur is hierbij rood met een tintje oranje/koraal. Overigens ook prachtig bij vrouwen met een nog donkerdere huidskleur.

Dita Von Teese

De klassieke donkerrode lip, alsof hij bedacht is voor Dita. De wijnachtige tint laat een bleke huid prachtig naar voren komen (zeker in combinatie met donker haar). Gecombineerd met een winged eyeliner ben je in een zo klaar voor de rode loper.

Rita Ora

Rita houdt van matrood. Dit is echter wel de gevaarlijkste variant om aan te brengen, aangezien je meteen ziet wanneer je lippen niet in optimale conditie zijn. Zorg dus voor de perfecte voorbereiding. Een zachte scrub en een dikke, voedende balsem zijn de weg naar een perfect gestifte matte lip. Vergeet ook zeker niet voor je begint met het aanbrengen van de lippenstift om je lippen geheel in te kleuren met een lipliner.

Gwen Stefani

Gwen is zonder twijfel geboren met een rode lippenstift in haar hand. Of ze nu met haar kinderen naar het park gaat of de rode loper op moet, Gwen knalt altijd een rode lip. Voor een super strakke lip kun je met behulp van een kwastje wat concealer rondom je lippen aanbrengen. Voor net dat beetje extra kun je een dotje highlighter aanbrengen op je cupidoboog.

Reageer op artikel:
Zo rock jij precies de rode lip zoals de sterren dat doen
Sluiten