Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 28 dec 2015

Zo romantisch! Deze vrouw werd ten huwelijk gevraagd in een nagemaakte Love Actually scène

Je kunt natuurlijk tijdens een vakantie op je knieën gaan, een ring verstoppen in een taart of het huis versieren met rozenblaadjes. Maar als je geluk hebt, pakt je lover het véél origineler en romantischer aan zoals William G.J Gerard. Hij heeft zijn aanzoek negen maanden lang voorbereid en heeft uiteindelijk een filmscène uit Love Actually nagemaakt om zijn geliefde te verrassen.

Williams vriendin Jena dacht dat ze met haar moeder een cheque voor een goed doel in ontvangst moest nemen. Haar moeder heeft namelijk een organisatie genaamd Gods Pantry en neemt van tijd tot tijd cheques in ontvangst.

William was er ook bij, maar hij zei dat hij even naar het toilet moest. Terwijl hij zich razendsnel omkleedde, werd Jena begroet door een band. Terwijl zij verder door het gebouw liep, klapten honderden studenten voor haar. Jena werd ondertussen helemaal emotioneel en ze begon steeds meer door te krijgen dat ze helemaal geen cheque in ontvansgst zou nemen.

Toen verscheen William. In pak. Hij had – net als Mark (Andrew Lincoln) in Love Actually voor Juliet (Keira Knightley) – kaarten gemaakt, waarop hij zijn liefde voor Jena uitte. Hoewel het in de film niet goed afloopt voor Mark, zei Jena natuurlijk volmondig ‘ja’ toen William uiteindelijk voor haar knielde. Tegen zo’n romantische man kan toch niemand ‘nee’ zeggen?

Reageer op artikel:
Zo romantisch! Deze vrouw werd ten huwelijk gevraagd in een nagemaakte Love Actually scène
Sluiten