Zo romantisch! Dit koppel ontmoette elkaar op Instagram en trouwde direct toen ze elkaar voor het eerst zagen

Yasmine Esser 2 feb 2016 Love

Het verhaal van Erica Harris en Arte Vann leest als een sprookje. De lovebirds kennen elkaar namelijk van Instagram. Toen ze elkaar ein-de-lijk in het echt zagen, vroeg Arte Erica meteen ten huwelijk. En zij zei volmondig 'ja'.

Het was een jaar geleden dat Erica en Arte elkaar leerden kennen op Instagram. Zij likete een paar van zijn foto’s. Dat viel hem op, waarna hij haar tagte in een selfie. Al snel stuurden ze elkaar video’s en poëzie. En daarna werden het urenlange telefoongesprekken.

Toch vonden ze het maar vreemd. En ook een beetje snel gaan. Allebei verwijderden ze hun Instagram-accounts en ze verbraken alle communicatie.

Iedereen kan in een sprookje belanden

Maar toen, toen kreeg Arte een auto-ongeluk en het tweetal begon weer met elkaar te praten. Op een gegeven moment besloot hij de sprong te wagen. Hij zegde zijn baan op in New York en kocht een enkele reis naar Ontario International Airport in Californië.

En het bijzondere is: seconden nadat het stel elkaar ontmoette, kusten ze elkaar en vroeg Arte Erica ten huwelijk. Inmiddels zijn ze getrouwd.

Is dit niet het meest romantische verhaal ooit? Dit bewijst weer dat je altijd je hart moet volgen. En dat iedereen ineens in een sprookje kan belanden. Zucht…

LEES OOK: Voelt hij niet hetzelfde? Het is het waard om te wachten

Reageer op artikel:
Zo romantisch! Dit koppel ontmoette elkaar op Instagram en trouwde direct toen ze elkaar voor het eerst zagen
Sluiten