Zo stijl je je korte haar voor de feestdagen op een glamorous manier

Na de geweldige inspiratiebeelden voor kort haar, helpen we je nu een eindje op weg voor de feestdagen. Heb je je haar kort laten knippen en weet je niet zo goed wat je ermee wilt doen voor de feestdagen? Zoek dan niet verder, want dit zijn glamorous haarstijlen voor kort haar die perfect zijn voor de feestdagen:

Een edgy haarband

Laat je inspireren door Blair Waldorf, want een haarband is ideaal voor als je je haar net iets meer glam wilt geven voor de feestdagen. Het enige wat je nodig hebt, is een haarband (oké, logisch) en een textuurcrème. Plaats simpelweg de haarband op je kruin en spendeer flink wat tijd aan het perfectioneren van je haar rondom de haarband met de crème. Ga voor de ‘mijn haar zit per ongeluk perfect’ look. Het zal eruitzien alsof je geen moeite hebt gedaan, ideaal toch?

Glad en glanzend

Deze haarstijl is makkelijk en snel te bereiken met slechts een paar producten. Begin door een zijscheiding te maken in je haar. Het maakt niet uit aan welke kant je de scheiding maakt, maar zorg ervoor dat hij begint boven de hoek van één van je wenkbrauwen. Je kunt een stijltang gebruiken om je haar helemaal glad te maken en naar één kant van je hoofd te stylen. Spray er een beetje (glanzende) haarlak overheen om ervoor te zorgen dat het blijft zitten. Maak de look af met een beetje olie of serum, om het geheel mooi te laten glanzen.

Uit je gezicht

Voor deze stijl kun je het beste beginnen met nat of vochtig haar. Als je dun haar hebt, kun je eerst wat volume mousse aanbrengen. Gebruik vervolgens een product met veel hold, bijvoorbeeld een wax of gel. Verdeel dit over je handen en ga met je handen door je haar en style het op die manier naar achteren. Oefen niet veel druk uit, want een casual look is bij deze haarstijl het beste.

Engelachtige golven

Prepareer je haar eerst door er mousse in te doen, dit creëert lekker veel volume. Gebruik een stijltang om je haar golvend te maken. Zorg er daarbij voor dat je altijd de stijltang richting je schedel beweegt om een ‘krul’ te maken. Krullen zullen niet echt lukken, maar je zult prachtige, engelachtige waves krijgen. Beweeg na afloop je vingers door je haar om het een laid back feel te geven.

Reageer op artikel:
Zo stijl je je korte haar voor de feestdagen op een glamorous manier
Sluiten