Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 7 september 2016

Zo trouw als een hond: Kattenliefhebbers gaan eerder vreemd zegt onderzoek

De strijd tussen honden- en kattenmensen continues. En het lijkt erop dat hondenliefhebbers weer een punt hebben gescoord. Want honden zijn trouwe beestjes en zo zijn hun baasjes ook. Tenminste, dat zegt onderzoek van IllicitEncounters.com, een Britse datingsite voor getrouwde mensen.

Volgens de datingsite voor mensen die er een tweede liefje of sekspartner bij zoeken, heeft 25 procent van de leden een kat. En slechts 10 procent van de zevenhonderd leden een hond. Wat zou betekenen dat kattenliefhebbers eerder vreemd gaan en hondenmensen trouwer zijn.

Ben je een doglover?

Dan ben je net als het dier waar je zo van houdt loyaal. Jouw vriendschap is voor eeuwig en je liefde oneindig. Ook wil je mensen om je heen graag beschermen.

‘Er zijn al tal van studies die aantonen dat hondenbezitters gelukkiger zijn en gezonder en nu kun je trouw zijn aan de lijst toevoegen,’ zegt Christian Grant, woordvoerder van IllicitEncounters.com.

Heeft jouw lover een hond? Score!

O ja, misschien kun je ook even oppassen als je lover een vis, hamster, konijn of reptiel heeft. Want ook die boyfriends zijn niet altijd even trouw…

Kattenliefhebbers, niet getreurd. Je wilt dit waarschijnlijk wel even lezen: Dit is waarom kattenmensen slimmer, onafhankelijker en meer open minded zijn

Reageer op artikel:
Zo trouw als een hond: Kattenliefhebbers gaan eerder vreemd zegt onderzoek
Sluiten