Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 24 mrt 2016

Zó weet je dat je jouw bae gevonden hebt

Het is zeldzaam, maar het komt voor dat je iemand vindt die zo geweldig goed bij je past dat je zeker weet dat jullie het gaan volhouden. Zijn vieze gewoontes zijn aandoenlijk en er is niemand die jou zo goed kent als hij. Hier wat herkenbare situaties voor de meisjes die zeker weten: This is bae.

Jullie zijn een team

Hij komt altijd voor je op en jij voor hem. Het maakt niet uit tegen wie je het op moet nemen, je doet het. Het maakt zelfs niet uit of hij ongelijk heeft. Dat kan later besproken worden. Het gaat erom dat je voor elkaar klaarstaat.

Jullie zijn beste vrienden

Je kan met niemand zo goed praten als met hem. Hij geeft het beste advies en weet precies wat je zegt, juist door de dingen die je niet zegt. En dat werkt wederzijds. Je kan door zijn toon, gezichtsuitdrukkingen en lichaamshouding merken wat er speelt, zonder dat er woorden worden uitgesproken.

Jullie kunnen elkaar altijd uitstaan

Dit wil niet zeggen dat je nooit ruzie hebt, maar zelfs als je ‘alleen tijd’ nodig hebt, vind je het niet erg als hij erbij is. Grote kans dat hij je uit je slechte bui kan halen en binnen no time aan het lachen krijgt.

Jullie delen nieuws

Het nieuws is niet gedeeld totdat jullie elkaar hebben gesproken. Hij is de enige tegen wie je het écht wil zeggen en hetzelfde geldt voor hem. Jullie delen het verdriet en de blijdschap.

Jullie zijn niet jaloers

Nou is het niet zo dat je het leuk zou vinden om een andere vrouw op je man’s schoot te zien zitten, maar jullie vertrouwen zit zo diep dat het niet uitmaakt. Jullie weten dat als het erop aankomt jullie altijd voor elkaar kiezen.

Jullie respecteren elkaar’s mening

Soms zijn jullie het niet met elkaar eens. Als het zover komt, dan blijven jullie in elk geval respectvol naar elkaar toe. Het betekent uiteraard niet dat hij gelijk heeft. Grote kans dat er onzin uit zijn mond komt, maar hij heeft recht op zijn eigen mening.

Jullie accepteren elkaar

Jullie zijn niet perfect, maar jullie accepteren elkaars tekortkomingen. Hij knipt misschien zijn teennagels aan de eettafel of hij laat zijn sportkleding ergens achter de bank vallen, waardoor een walgelijke geur het huis overheerst. Maar je houdt van hem. Precies zoals hij is.

LEES OOK: Grijp je lover stevig vast: knuffelen maakt je relatie sterke

Reageer op artikel:
Zó weet je dat je jouw bae gevonden hebt
Sluiten