Love 2 jul 2016 Yasmine Esser

Zo weet je of hij op zoek is naar een vriendin of dat hij je liever als scharrel wil

Jullie hebben het leuk samen. Maar soms weet je gewoon niet of hij nou serieus is of dat hij het maar gewoon leuk vindt zo lang het duurt. Of totdat hij een 'beter' iemand tegenkomt. Toch zijn er manieren waardoor je er achter kunt komen of hij op zoek is naar een vriendin of een scharrel.

Zo weet je of hij serieus is:

Zijn vrienden hebben een relatie

Zitten zijn vrienden al een tijdje onder de pannen? En zijn ze misschien toe aan een volgende stap als samenwonen of misschien zelfs kinderen krijgen? Dan is de kans groter dat jouw date ook serieus wil worden. Bij zijn beste vrienden ziet hij hoe fijn het kan zijn om een relatie te hebben. Bovendien zijn zijn vrienden ‘uitgefeest’, waardoor een stabiele fase aanlokkelijker wordt.

Hij brengt veel tijd met zijn familie door

Dat betekent dat hij een echte family guy is. Hij houdt stiekem best van huiselijkheid en wil later ook zijn eigen familie. Misschien heb je zijn ouders en broers en zussen ook al ontmoet. Nou, dan weet je helemaal zeker dat hij je als een potentiële vriendin ziet en niet als een scharrel. Deze kerel is een blijvertje.

Hij geeft aan dat hij geen relatie wil

Als hij dat aangeeft, dan is de kans zo’n beetje 100 procent dat hij ook écht geen relatie wil. Veel vrouwen besluiten dit soort uitspraken van mannen te negeren. En het is ook heel verleidelijk om te denken dat hij wel voor jou zal kiezen, omdat jij hem nu eenmaal ontzettend leuk vindt.

Omdat je gelooft dat jullie voor elkaar zijn gemaakt. En het is heel logisch om te hopen dat jij hem kunt veranderen. Maar de waarheid is: als hij niet open staat voor een relatie, dan gaat het waarschijnlijk niet gebeuren.

Hij komt net uit een lange relatie

Zijn verleden zegt iets over zijn toekomst. Komt hij net uit een lange relatie, dan heeft hij waarschijnlijk geen zin om in de volgende te duiken. Vaak komt na een lange relatie een periode van losgaan. In die periode staan mannen niet echt open voor serieuze zaken. Heeft hij echter al een aantal exen en is hij nu wel klaar met zijn feestfase, dan kan het wel eens zijn dat hij toe is om voor jou te gaan.

Hij neemt ook overdag contact met je op

Bijvoorbeeld ‘s middags om te vragen of je zin hebt in koffie, lunch of een borrel. En niet alleen ‘s avonds of ‘s nachts na het stappen. Is dat laatste wel het geval? Hm, dan ziet hij je misschien meer als booty call.

Jullie dates zijn fantastisch

Hij zegt nooit af. En jullie komen ook daadwerkelijk buiten de slaapkamer. Je hebt overigens niets te klagen over de tijd die jullie in bed doorbrengen, maar jullie ondernemen ook echt dingen samen. Hij doet zijn best om te ontdekken wat jij leuk vindt om te doen. En vervolgens doen jullie die dingen, maar dan nóg leuker dan je je zou kunnen voorstellen.

LEES OOK: Mannendossier: 6 x wanneer we je girlfriend material vindenmannendossier-770x462

Reageer op artikel:
Zo weet je of hij op zoek is naar een vriendin of dat hij je liever als scharrel wil
Sluiten