Zo wordt het aanbrengen van nepwimpers wel heel makkelijk

Het blijft een handigheidje, nepwimpers aanbrengen. Waar de één het in een handomdraai opgeplakt heeft, heeft de ander hem vaak ineens aan haar kin hangen in plaats van op haar ooglid. Echter zouden wij Beautify niet zijn als we het je niet makkelijker zouden maken met die onhandige dingen. Met deze tips wordt nepwimpers opplakken toch meteen een stuk makkelijker:

Knip ze bij

Vaak zijn de nepwimpers die je koopt aan de lange kant. Wees dus niet bang om ze een stukje korter te knippen, niet iedereen heeft namelijk van die immense Bambie-ogen nodig.

Buig ze soepel

De bandjes van de nepwimpers zijn vaak redelijk recht van zichzelf. En dat maakt het aanbrengen niet echt heel veel makkelijker. Buig daarom eerst van tevoren de bandjes soepel en bedank ons later maar.

Verwijder olie

Olie maakt het extreem moeilijk om nepwimpers aangebracht te krijgen op je wimperlijn. Zorg dus dat je ogen netjes schoon gemaakt zijn voordat je je wimpers aanbrengt. Wil je je wimpers hergebruiken? Zorg dan dat je ze niet verwijdert met make-up remover op olie basis. Zoals je begrijpt gaat dat je ook niet helpen bij de tweede ronde.

Tel tot tien

Zoals vrijwel altijd kost het vaak tijd om iets goeds af te leveren. Zo ook met nepwimpers. Probeer ze niet meteen aan te brengen wanneer je de lijm op de wimpers hebt aangebracht. Wacht tien seconden en plaats ze daarna pas boven op je eigen wimpers. Anders heb je de kans dat de boel gaat verschuiven en glijden.

Gaten dichten

Zeker voor beginners is dit een veel voorkomend probleem. Je hebt na veel moeite je wimpers aangebracht en vervolgens is er een overduidelijk gat te zien tussen je neppe en echte wimpers. De oplossing? Oogschaduw. Breng een klein zwart lijntje aan bij je wimperrand voordat je de nepwimpers aanbrengt. Niet alleen zal het gat niet opvallen, maar je lijm droogt ook nog eens sneller.

Reageer op artikel:
Zo wordt het aanbrengen van nepwimpers wel heel makkelijk
Sluiten