Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 4 apr 2015

Zo ziet de perfecte dag eruit voor een echte beautylover

We doen het stiekem allemaal, wegdromen achter ons bureau en fantaseren over alles behalve werk. De ene keer over dat mopshondje wat we nu al maanden willen, andere keren over Ryan Gosling (nouja, meestal gewoon) en soms over een perfecte dag. Een dag waarop je alles doet waar je gelukkig van wordt. Eigenlijk zou een dag te kort zijn, maar we gaan het toch maar proberen. Hoe een absoluut perfecte dag eruit zou zien voor een echte beautylover.

8:00:
Je staat op met een geweldig ontbijt van je lieve huisgenootje/vriend. Je krijgt de keuze uit een Sinner of een Saint ontbijt. Het Sinner ontbijt bestaat uit zo’n beetje alles wat je lekker vindt. Misschien gebakken eitjes met spek, of pancakes met aardbeien? Muffins met bosbessen of anders chocoladetosti’s? Het Saint ontbijt is voor de healthfans en bestaat uit gezonde groene smoothies, een bakje yoghurt met het lekkerste fruit, een zelfgebakken havermouttaartje met appel en kaneel of een gepocheerd eitje met avocado. En dat alles vergezeld door je lievelings koffie, thee of sapje. Je eet jezelf helemaal rond en valt daarna weer in slaap.

09:30:
Je stapt in een heerlijk warm bubbelbad met geurende oliën. Naast het bad ligt een enorme stapel met de allernieuwste magazines en aan je voeteneinde staat een mimosa. Je zet je favoriete muziek op en schuift lekker onderuit. Je komt pas week omhoog als je tenen verrimpeld zijn. Je scrubt jezelf met een heerlijke zoutscrub, doet een maskertje op zowel je gezicht als in je haar en stapt uiteindelijk als herboren uit bad.

10:15:
Tijd om jezelf in de spreekwoordelijke verf te zetten. Je doet extra je best op je make-up omdat je er vandaag toevallig alle tijd voor hebt. Niemand haast je of moet tussendoor even in de badkamer. Je doet je haar, je make-up en trekt je lievelingssetje aan. Je bent klaar voor de dag.

11:00:
Je hebt met je beste vriendinnetje afgesproken in Amsterdam. Er zijn een boel nieuwe make-up collecties gelanceerd en jij en je vriendin hebben besloten daar eens flink wat geld aan uit te geven. Jullie zien alle winkels en besluiten allebei iets aan te schaffen wat je al die tijd al wilde. Een fantastische (maar iets te dure) crème, een geweldige lippenstift en die allernieuwste stijltang. Je voelt je helemaal voldaan. Hoewel er nu wel een lunch in past..

14:00:
Jullie zetten jullie billen neer in een van de beste cupcakeshops van Amsterdam. Jullie tassen vol met nieuwe spullen vormen een barricade voor het personeel maar het maakt jullie niets uit. Jullie kiezen het grootste stuk Red Velvet taart wat er maar te bestellen valt en jullie eten je nét iets te misselijk aan al het glazuur. Jullie zijn moe. En wat beter te doen dan als je moe bent?

14:30:
Juist, je laten pamperen. Jullie gaan naar een fijne salon waar jullie zowel een mani- als een pedicure nemen. En ach, nu jullie daar toch zijn kan een massage ook geen kwaad. Je bent helemaal ontspannen en klaar voor je avond programma.

17:00:
Fjiew! Je bent eindelijk thuis. En over twee uurtjes moet je alweer de hort op. Je besluit de dag van je af te wassen met een snelle douche en maakt je klaar voor de avond. Ditmaal heb je echt wat extra tijd nodig, want je moet er meer dan fantastisch uitzien. Je trekt een prachtige jurk aan en je favoriete hakken. Je zorgt voor filmsterwaardig haar en laat je nieuwe aangeschafte make-upproducten niet ongerept. De nieuwe lippenstift gaat op en die crème kan je nu ook wel gebruiken. Wauw, je bent snel klaar. Dan nog maar even snel een aflevering Gossip Girl in bed met een klein kopje muntthee..

19:00:
Je bent mee op date gevraagd door die super leuke jongen uit je favoriete koffiebarretje/lieve vriendje. Je kreeg de opdracht om je op te doffen en daarom heb je die kans ook maar niet laten liggen. Jullie gaan uiteten in een geweldig restaurantje waar het eten heerlijk is en de sfeer ongedwongen. Jullie drinken iets te veel wijn/bubbels/cocktails en besluiten nog een stukje door het park te wandelen. Daarna brengt hij je met de taxi naar huis (net als dat hij je er mee ophaalde, want een echte dame hoeft niet te fietsen op hakken) en geeft je de meest magische afscheidszoen. Daar gaat je fantastische lippenstift. Maar ach, het was het het helemaal waard.. Voor een perfecte dag.

Reageer op artikel:
Zo ziet de perfecte dag eruit voor een echte beautylover
Sluiten