Zo zorg je dat je haar altijd lekker ruikt

Genieten, dat moment waarop je je haren net die ochtend hebt gewassen. 'Wat is dat voor parfum?', 'Gewoon mijn shampoo! HA!'. Maar dat moment vervaagt helaas snel over de dag. Hoe zorg je dat je haar alsnog de hele dag heerlijk blijft geuren?

Shampoo

Goed, dus het is belangrijk een goeie shampoo aan te schaffen die lekker blíjft ruiken. Vaak doen shampoo’s met kokos erin het erg goed. Laat de boel vooral even goed intrekken en was het niet te snel uit. Niet alleen om je haren echt schoon te krijgen, maar natuurlijk ook voor de heerlijke geur.

Conditioner

Wist je dat je conditioner eigenlijk kan dienen als een soort van beschermlaagje rondom de de geur van je haar? Het zorgt ervoor dat de geur van bijvoorbeeld je shampoo veel langer blijft hangen en verzorgt ook nog eens je lokken. Twee in één.

Weg met die hitte

Niet alleen onttrekt de föhn of stijltang vocht uit je haar, het neemt ook de geur sneller weg. Voel je toch de noodzaak om te stijlen? Gebruik dan een goede beschermingscrème voor je haar zodat het in ieder geval niet beschadigt.

Gebruik je favoriete parfum

Je parfum blijft veel langer in je haar zitten dan het doet op je huid. Het beste kun je een sprits parfum aanbrengen op je haar, zolang je de haarwortels maar vermijdt. Ook kun je je luchtje in je haarborstel sprayen en vervolgens voorzichtig je haren doorkammen. Werkt beiden prima en is wel zo makkelijk als je een goede maar niet sterk geurende shampoo hebt.

Olie

Wil je met natuurlijke producten aan de haal? Dan kun je gebruik maken van lavendel- of jasmijnolie. Dit is niet alleen geweldig voor je punten, maar ruikt inderdaad.. ook weer fantastisch.

Reageer op artikel:
Zo zorg je dat je haar altijd lekker ruikt
Sluiten