Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 6 september 2017

Zoek je een huis in Amsterdam? Bij deze baan krijg je woonruimte ‘cadeau’

Een huis vinden in Amsterdam is geen sinecure. Voor een sociale huurwoning moet je zo’n vijftien jaar op een wachtlijst staan, voor een geliberaliseerde huurwoning betaal je een rib uit je lijf en een hypotheek krijg je ook niet. Bovendien rijzen de prijzen voor koopwoningen de pan uit.

Alleen al van dénken aan het zoeken van een huis kun je depressief worden. Maar er is een oplossing, want bij deze baan krijg je een huis in Amsterdam cadeau.

Nou ja, cadeau, cadeau. Soort van cadeau. Het is niet dat je er gratis kunt wonen, maar waarschijnlijk wel voor een prikkie. Én – niet onbelangrijk – je hoeft niet te zoeken naar woonruimte.

Werken bij Ron Blauw en een huis en een scooter krijgen

De Amsterdamse horeca-ondernemer en chefkok Ron Blauw zoekt namelijk goede medewerkers voor zijn restaurants. En om de beste mensen te krijgen heeft hij woonruimte als lokaas. De kok kent namelijk redelijk wat makelaars in de stad en kan zo snel een huis op de kop tikken. Waar jij als kersverse werknemer dan kan gaan wonen voor een deel van de huur. Klinkt niet slecht.

Behalve een huis krijg je ook eens scooter als je bij Ron Blauw gaat werken. En uiteraard korting bij de restaurants.

Dus ben je een smulpaap, wil je in de horeca werken én een huis én een scooter? Dan is dit jouw droombaan.

Dit kan natuurlijk ook: Dromen komen uit! Jij kunt nu écht een Dinsey prinses worden in Disneyland

Reageer op artikel:
Zoek je een huis in Amsterdam? Bij deze baan krijg je woonruimte ‘cadeau’
Sluiten