Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 17 okt 2017

Zoek je een huisje? Je kunt er nu gewoon een bestellen op Amazon

Het zoeken naar een dak boven je hoofd is tegenwoordig geen appeltje-eitje. En al helemaal niet als je een woonplekje zoekt in een grote stad. Maar je kan het leven ook een heel stuk makkelijker maken. Via internet, Amazon om precies te zijn, kun je nu namelijk gewoon een huisje in je digitale winkelmandje leggen. Waar zouden we toch zijn zonder het wereldwijde web?

Online kunnen we terecht voor eigenlijk alles wat ons hartje begeert: drank, eten, kleren, telefoons, sieraden, make-up, tassen, riemen and so on. Maar binnen een paar klikken kun je nu ook verzekerd zijn van een eigen huisje.

Huisje bestellen

De woonruimte is ongeveer 30 vierkante meter, kost zo’n 40.603 euro en heeft een keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Als je deze maand nog bestelt, wordt het volgende maand geleverd. Omdat het helemaal uit Wisconsin komt, duurt het iets langer dan twee à drie werkdagen. Nou, vooruit dan.

Het is niet zo’n paradijs zoals we laatst voor jullie in de aanbieding hadden, maar het is wel weer iets. Eentje die gewoon naar je toe komt en waar je niks meer voor hoeft te doen. Dat is toch ook ideaal?

Over ideaal gesproken, wat dacht je hiervan: Haha! Je kunt een man huren die jou helpt met het huishouden

Reageer op artikel:
Zoek je een huisje? Je kunt er nu gewoon een bestellen op Amazon
Sluiten