Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 29 mei 2017

Zoek je iets om te bingwatchen? Deze topseries staan binnenkort op Netflix

Zie je door de bomen het bos niet meer op Netflix? Stop met eindeloos scrollen door series. Deze topshows staan namelijk binnenkort op Netflix en dat betekent: heel erg veel om te bingewatchen.

Glow – 23/06/2017


GLOW gaat over Ruth Wilder , een werkloze actrice in Los Angeles in de jaren tachtig. Dan krijgt ze een bijzondere kans, om mee te doen aan een project met vrouwenwortelen.

GYPSY – 30/06/2017


Naomi Watts speelt de New Yorkse therapeute Jean Holloway. Zij lijkt het perfecte leven te hebben, maar dat klopt niet helemaal. Ze is namelijk iets te intiem met de vrienden en familieleden van haar patiënten.

THE RANCH – 16/06/2017


The Ranch is een hilarische sitcom van Netflix met niemand minder dan Ashton Kutcher. Ook Danny Masterson neemt een hoofdrol op zich en die twee mannen speelden ook al samen in That ’70s Show.

FLAKED – Seizoen 2 02/06/2017


In de serie Flaked draait het allemaal om Chip. Chip liegt alles bij elkaar en is herstellende van een alcoholverslaving. Maar de vele leugens worden Chip toch een beetje te veel. Vooral omdat hij niet meer onthoudt wat hij nou ook al weer had gelogen.

YOU ME HER – Seizoen 2 -15/06/2017


De serie gaat over het echtpaar Jack en Emma. Ze hebben allebei een goede baan en wonen in een prachtige wijk. Maar hun seksleven is niet meer wat het geweest is. Daarom huren ze een callgirl in.

ORANGE IS THE NEW BLACK – Seizoen 5 – 09/06/2017


Hoeven we verder niks meer over te zeggen toch?

Reageer op artikel:
Zoek je iets om te bingwatchen? Deze topseries staan binnenkort op Netflix
Sluiten