Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Love 8 december 2019

Staak je zoektocht: met Kerstmis ga je hier je droomman vinden volgens onderzoek

Misschien omdat je gek wordt van al die vragen van je familie of omdat je vindt dat je wel te lang single bent geweest. Soms ben je gewoon op zoek naar een lover. Wil je er eentje vinden voor Kerstmis? Dan hebben wij de plek waar dat gaat gebeuren.

Voor Kerstmis wil ik een fijne vent

Benieuwd wat the place to be is? Dr. Luke Thorley en CB12 deden onderzoek naar de beste plek om je droomman te ontmoeten tijdens Kerstmis. *Tromgeroffel…*

Volgens het onderzoek houdt 20 procent van de tweeduizend ondervraagde Britse vrouwen een everlasting lover over aan de kerstborrel op het werk. Je werk is daarom de ultieme plek om jouw droompartner te vinden tijdens kerst. Dat is ook niet zo gek: iedereen ziet er fantastisch uit, de drank vloeit rijkelijk en het geluk straalt van iedereen af.

En, wie wordt het?

Een op de zeven vrouwen is nog steeds samen met de gescoorde lover op de kerstborrel. De rest voelde zich de dag erna misschien een beetje gênant.

38 procent van de ondervraagden gaf aan haar kerstoutfit zelfs uit te zoeken met haar favoriete collega in gedachte. Stiekem heb je je prooi dus al in zicht.

Heb jij die sexy collega al op het oog?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Staak je zoektocht: met Kerstmis ga je hier je droomman vinden volgens onderzoek
Sluiten