Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 12 dec 2018

Oelala! Hoe vaker je zoent met je lover hoe gelukkiger jullie worden

Als jij al jaren samen bent met je lover zul je dit ongetwijfeld herkennen. In het begin van jullie relatie konden jullie uren wasjes draaien in elkaars mond. Nu zoenen jullie nooit meer. Tijd om de mistletoe op te hangen, want hoe meer jullie zoenen hoe gelukkiger jullie worden.

Zijn jij en je vriendje klaar voor een potje ordinair tongen? 3…2…1… AF!

Zoenen met je lover is belangrijk

Zoenen wordt zwaar onderschat door lovebirds die al jaren een relatie hebben. Toch is het belangrijk dat jij en je partner voldoende blijven kussen als jullie nog lang en gelukkig samen willen zijn. Dit zijn de drie redenen (en geloof ons, er zijn er nog véél meer) waarom zoenen zo goed is voor je relatie.

1. Intimiteit

Om een beetje pit in jullie relatie te brengen is het belangrijk dat jullie regelmatig blijven zoenen. Naast dat het heel erg lekker is komen er ook nog andere gevoelens bij los *wink*.

Ook al hebben jullie allebei een druk leven, toch is het belangrijk dat jullie tijd vrijmaken voor intimiteit. Intimiteit is belangrijk en dat zorgt ervoor dat jullie band alleen maar sterker wordt.

2. Verliefdheidsvlinders

De eerste paar maanden zijn jullie hoteldebotel op elkaar en het is logisch dat dat na een aantal jaar is veranderd. Jullie houden van elkaar, en daarom is het zo fijn om af en toe weer even die verliefdheidsvlinders in je buik te voelen.

Zoenen is een goede manier om dit verliefde gevoel weer op te wekken. Wedden dat jouw vriendje na vijf jaar nog steeds de man van jouw dromen is?! Cute.

3. 6 seconden regel

Als jullie zoenen komen er verschillende stofjes vrij in jullie lichaam. Zorg er wél voor dat jullie minimaal zes seconden tongen anders komt het verliefdheidshormoon (en dat wil je echt voelen) nog niet vrij.

Redenen genoeg om vanavond nog een mistletoe boven jullie bed te hangen.

9 dingen die onze vriendjes gewoon niet begrijpen

Reageer op artikel:
Oelala! Hoe vaker je zoent met je lover hoe gelukkiger jullie worden
Sluiten