Zoete droom: Deze friet-koekjes willen we nu eten

We werden al helemaal gek bij het horen van unicorn ijs en Tony Chocolonely karamel-zeezout-ijs. Onze zoete dromen komen in vervulling. Maar nu komt er nóg een ware guilty pleasure aan: koekjes in de vorm van friet. Oh my. Het houdt niet op, maar dat is niet erg.

Een Walmart in Texas opent binnenkort een restaurant waar je deze goddelijke friet-koekjes kunt kopen en oppeuzelen. Wie komt er op het geniale idee om van koekjes frietjes te maken? Dat is Issac Rousso, de eigenaar van State Fair Treats. Hij bedacht het ‘gefrituurde koekje’, een koekje met een gerimpeld uiterlijk zoals een kreukelfrietje. En je dompelt het in aardbei- of melkchocoladesaus. Briljant.

Misschien vind je koek in de vorm van friet nog steeds een beetje raar klinken. Maar als je hebt gezien hoe het eruit ziet dan loopt het water je in de mond en had je er alles voor over om er een klein hapje van te nemen. (Of een paar kleine hapjes). Pure perfectie:

Als je hier niet blij van wordt, dan weten wij het ook niet meer. Je zult helaas wel een retourtje Texas moeten boeken. Tenzij je dat al hebt gedaan. Dan zijn we best wel jaloers.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Say what! Chocolade kan je slimmer maken en dit is waarom

Reageer op artikel:
Zoete droom: Deze friet-koekjes willen we nu eten
Sluiten