Wauw! De mooiste lila haarkleuren die je deze zomer gaat zien

Doe eens gek, zet een lila tint in je haar. Dan voel je je een paar dagen lang een verliefde unicorn die op een suikerspin wolkje loopt. Als jij hiermee wordt gespot op een festival weet je zeker dat de complimenten je om de oren vliegen.

Mooie pasteltinten in je haar zijn echt nog lang niet uit. Sterker nog, het is hotter dan ooit, en deze drie zomer haartrends ga je zeker weten tegenkomen:

Op en top lila

Durf jij het aan? Tover je hele coupe om van blond naar lila. Want geloof ons dit gaat niet lukken als je bruin of zwart haar hebt. Probeer het dus vooral niet uit zonder een expert in te schakelen. Die kan jou het beste helpen en adviseren.

Smokey paars

Met deze look loop je wel wat langer rond, omdat je de aanzet hierbij echt donker (richting zwart) kleurt. Het duurt dus ook veel langer om dat eruit te laten groeien, maar dat maakt het niet minder mooi. Je gaat er een beetje mysterieus uitzien en er is geen man die dat niet leuk vindt.

Op roze wolkjes

Je mag lila kleuren gerust mixen met andere pasteltinten, roze of perzik bijvoorbeeld. Doe het wel subtiel en kies kleuren die dicht bij elkaar liggen zodat je geen regenboog kapsel krijgt. Cute.

Reageer op artikel:
Wauw! De mooiste lila haarkleuren die je deze zomer gaat zien
Sluiten