Inga Stoit
Inga Stoit Life 29 aug 2018

Haal je bikini maar weer tevoorschijn: volgende week wordt het weer zomer

Je hoeft de bikini’s nog niet op te bergen, want het wordt opnieuw mooi weer. Als we nu naar buiten kijken, geloven we dat bijna niet. Maar de weerberichten wijzen ergens anders op, het wordt nog heel even zomer. En stiekem is dat natuurlijk hartstikke fijn, want daarna wordt het pas echt koud.

Deze zomer leek forever te duren, want ja; het is nog niet voorbij en het mooie weer – komt terug. De pepernoten liggen weliswaar al in de winkels en de eerste enkellaarsjes zijn gekocht, maar: de zon is nog niet achter de wolken. En dat is natuurlijk hartstikke fijn.

Zomer

Weeronline verspreidt dit warme en mooie nieuws. Vanaf zondag wordt het weer tussen de 25 en 30 graden. En dat betekent dat de zomer gewoon lekker door gaat. De kans op regen is trouwens ook erg klein. Hoe fantastisch is dat?

Maar onthoud: dit mooie weer, is maar van korte duur. Het mooie weer duurt minimaal een halve week. Dus het is nog even snel genieten en voor je het weet, is het weer berenkoud. Maar ja, dat heeft natuurlijk ook wel weer wat.

‘Ik weet wie je bent’ is de nieuwe misdaadserie a la Penoza, en die wil je zien

Weeronline

Reageer op artikel:
Haal je bikini maar weer tevoorschijn: volgende week wordt het weer zomer
Sluiten