Oh yeah! Wij zochten vast voor je uit wanneer de zomer sale begint bij je favoriete kledingwinkels

De meeste winkelketens maken van tevoren niet bekend wanneer de sale begint. Flauw, want wij willen maar al te graag weten wanneer dat leuke jasje met 50 procent korting in de winkel hangt. Toch kun je een voorspelling maken op basis van voorgaande jaren, en dat hebben wij vast even fijn voor jou gedaan:

ZARA

De ZARA sale is misschien wel de bekendste sale onder de kledingwinkel sales. Serieus als je ‘s ochtends rond openingstijd voor de winkel staat ben je dus niet de enige, want sommige vrouwen stormen echt de winkel in om hun favo items te scoren.

De ZARA valt onder de modegigant Inditex, en dit concern maakt officieel nooit bekend wanneer hun sales precies beginnen, maar het is wel altijd rond dezelfde datum. óf de derde óf de vierde donderdag van juni.

Dat zou betekenen dat het dit jaar op 21 juni of op 28 juni zal zijn. Vorig jaar was het op 22 juni en de de jaren daarvoor viel het op 23, 25 en 19 juni. Als het in die lijn ligt, verwachten we dat het op 21 juni zal zijn omdat ZARA relatief laat aan de sale beginnen.

Onder Inditex vallen ook Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho, Uterqüe en Massimo Dutti. De sale begint daar eigenlijk altijd op de zelfde dag als die van de Zara.

H&M

Op de website van de H&M kun je bijna altijd wel sale items scoren, máár let op, want de sale verschilt online met de sale in de winkels. Het kan dus zijn dat je online iets bestelt dat in de winkel voor de helft van de prijs ligt, en andersom. Check dat altijd even.

De zomersale van de H&M in de winkel vindt elk jaar plaats rond dezelfde datum. Eerder begon de zomersale op 11, 12 of 13 juni. Hou deze dagen dus ook dit jaar goed in de gaten.

MANGO

De MANGO sale vindt meestal plaats in de tweede of derde week van juni (enigszins gelijk aan de Zara maar vaak wel wat eerder). Voorgaande jaren was dat op 13, 14, 16 en 17 juni. Let dus dit jaar goed op de derde week van juni want waarschijnlijk kun je op één van die dagen je slag gaan slaan in de MANGO. Let’s shop till you drop.

Zalando

Bij Zalando vindt je natuurlijk heel veel verschillende merken (waaronder Topshop) en daarom kunnen wij niet wachten op de Zalando zomersale. Hier scoor je items die soms op de website van het A-merk nog niet eens in de sale zijn en dat voelt echt goed.

De sale begint bij Zalando altijd halverwege juni. De verwachting is dat de uitverkoop daar dit jaar op dinsdag 12 juni begint.

Reageer op artikel:
Oh yeah! Wij zochten vast voor je uit wanneer de zomer sale begint bij je favoriete kledingwinkels
Sluiten