Het einde nadert! Dit is wanneer de uitverkoop eindigt bij je favoriete winkels

We weten dat er een einde komt aan alle pret en dat we binnenkort afscheid moeten nemen van die fikse kortingen. De sale rekjes druppelen nu langzaam de winkels uit, om plaats te maken voor de herfstcollectie. Wij vertellen je wanneer de sale eindigt, zodat je nog wat laatste koopjes mee kan pakken.

In de ideale wereld was het altijd uitverkoop bij onze favoriete winkels. Van die kortingsbordjes gaat ons modehartje sneller kloppen. Een mooie jurk voor twintig euro is een geschenk uit de hemel, toch?

Dit is wanneer de sale eindigt bij je favoriete kledingwinkels

Het is bijna tijd om dag te zeggen tegen de uitverkoop. Dit is wanneer de sale eindigt bij jouw favoriete winkels.

H&M

Bij H&M duurt de sale tot 6 augustus. Je hebt nog tot maandag om mooie items in te slaan met flinke korting.

Zara en Bershka

Online en in de winkel is er nog wel wat uitverkoop te vinden, maar al veel minder dan eerst. In de winkel is ongeveer 75% gevuld met de nieuwe collectie en slechts 25% met uitverkoop. Het lijkt er dus op dat de uitverkoop ieder moment uit Zara en Bershka verdwijnt.

Mango

De sale is bij Mango redelijk laat begonnen en zal daarom ook wat langer duren. Wanneer de sale precies eindigt is onbekend, maar dit zal ongeveer half augustus zijn.

Zalando

De zomer sale bij Zalando begon in juni en eindigde in juli. Gelukkig zijn er nog steeds veel goede deals op de site te vinden, waardoor je de sale minder mist.

De Bijenkorf

Halverwege juni begon de sale in het bekende warenhuis en we genieten al een tijdje van de zachte prijsjes. Naar schatting eindigt de sale begin augustus, maar De Bijenkorf houdt het nog even spannend.

ASOS

De uitverkoop begon al in juni en zou doorlopen tot juli. Maar wees niet getreurd, want ASOS heeft bijna altijd een groot outlet-aanbod.

& Other Stories

De sale begon al vroeg bij deze prachtige winkel. Gelukkig mogen we er nog even van genieten, want de final sale duurt tot 18 augustus.

River Island

River Island houdt wel van een flinke opruiming, ze gooien de prijzen namelijk nogmaals omlaag. Halverwege augustus worden de kortingen verhoogd naar 60%, dus de River Island sale is voorlopig nog niet afgelopen.

Monki

In augustus houdt Monki de final sale, dus hebt nog wat tijd om je slag te slaan.

Pull & Bear en Stradivarius

Beide winkels vallen onder Inditex, het bedrijf waar Zara ook onder valt. Zoals verwacht verdween de uitverkoop in juli al uit de winkels, maar gelukkig kan je online nog wel shoppen met korting.

 Lees ook: Dit zijn de allerleukste jurkjes uit de zomersale en je wilt ze allemaal hebben

Klantacties

Reageer op artikel:
Het einde nadert! Dit is wanneer de uitverkoop eindigt bij je favoriete winkels
Sluiten