Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 10 mei 2018

Dreamjob! In dit winkelcentrum in België zijn ze op zoek naar een shoppingqueen die fulltime wil winkelen

Kun jij uren door de stad lopen op zoek naar dé perfecte outfit? Stel je eens voor dat dat je baan zou zijn. Dat kan zomaar werkelijkheid worden want in dit gigantische winkelcentrum in België zijn ze op zoek naar een shoppingqueen die de hele dag door wil winkelen.

Winkel in, winkel uit, winkel in, winkel uit… als dat jouw vaste ritme is hebben wij dé baan van je dromen voor jou gevonden. In het Wijnegem Shopping Center zijn ze voor de maanden juli, augustus en september op zoek naar een fulltime shopper.

Shoppen zonder je portemonnee mee te nemen

In het winkelcentrum nabij Antwerpen zitten al jouw favoriete winkels op een rij, en daar mag je de hele dag (op kosten van de baas) kleding passen en setjes uitzoeken. Wie wil dat nou niet? Als bedankje mag je ook nog eens voor 1500 euro aan uitgezochte kleding houden.

De taakomschrijving

Het is de bedoeling dat je de hele dag door winkelt en outfits bij elkaar zoekt in de verschillende shops. Als je een leuk setje hebt gestyled maak je daarvan foto’s die worden gedeeld op de sociale media van het Wijnegem Shopping Center.

Je wordt uiteindelijk beloond met 1500 euro aan kleding en het staat ook nog eens goed op je CV als je hier echt wat mee wil gaan doen.

Ben jij de winkelverslaafde fashionqueen die ze zoeken? Solliciteer dan via de website van het Wijnegem Shopping Center.

Reageer op artikel:
Dreamjob! In dit winkelcentrum in België zijn ze op zoek naar een shoppingqueen die fulltime wil winkelen
Sluiten