Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 29 mei 2018

Boeken maar: Volgens je sterrenbeeld is dit voor jou dé zomerbestemming

Je wil dolgraag met je girlsquad óf je vriendje op vakantie. Er is alleen één probleem: welke zomerbestemming wordt het? Zoek niet verder, laat je sterrenbeeld het gewoon voor je bepalen.

Bij het zoeken van je zomerbestemming zijn er altijd een paar problemen. Je komt steevast geld tekort, je weet nooit of je écht mooi weer hebt en oh ja, je wil ook nog een datum zoeken waarop iedereen kan.

We nemen in ieder geval alvast één probleem uit handen: de bestemming vinden. Zoek je sterrenbeeld op en boeken maar.

Zomerbestemming voor… Ram

Hé Ram, heb je het afgelopen jaar hard gewerkt en ben je van plan om je geld uit te geven? Dan is Cancun in Mexico dé zomerbestemming waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Er valt genoeg avontuur te beleven, wat perfect bij jouw sterrenbeeld past.

Stier

Het romantische Italië is de juiste plek voor een Stier. Juist omdat je van cultuur houdt is Florence een goede bestemming. Kan je dat mooi combineren met flink shoppen, pastaatjes eten en wijn drinken. Proost.

Tweelingen

Tweelingen zijn altijd op zoek naar vakantiebestemmingen die álles hebben. Je wil kunnen zonnen, cultuurproeven, shoppen, goed eten. Geld over? Ga naar Sydney. Liever iets dichterbij huis? Bezoek een stad in het zuiden of midden van Spanje.

Kreeft

Niemand is zo gek op de natuur als de Kreeft. Terwijl anderen liever Kreta of Spanje bezoeken voel jij je meer thuis in Scandinavische landen. Al eens aan een rondreis door Noorwegen of Zweden gedacht? Geloof ons, daar ga je geen spijt van krijgen.

Leeuw

Je kunt er van alles over zeggen, maar een Leeuw is vaak gek op een jaloersmakende vakantie. In dat geval is het picture perfect eiland Santorini toch wel echt een topper. Hier wil je écht ieder hoekje fotograferen voor Instagram.

Maagd

De hele zomer op je gat liggen is er voor jou niet bij, Maagd. Zoek het avontuur op in een stad waar je verliefd op wordt. In Praag kun je prima vertoeven zonder al te veel geld te spenderen.

Weegschaal

Weinig budget, Weegschaal? Vlieg naar Malta, verblijf in Valletta en je krijgt er gegarandeerd de nodige zonuren voor terug. Malta is een relatief goedkope bestemming zodat je er toch nog even tussenuit kunt.

Schorpioen

Maak je klaar voor een zon- en feestvakantie met je beste vriendinnen, jullie gaan naar Kreta. Al is het maar om het roze strand te bezoeken dat oh zo prachtig is.

Boogschutter

Boogschutter, je hoeft niet verder te zoeken naar je ideale zomerbestemming. Je bent avontuurlijk en staat open voor alles, waardoor een ongewone bestemming als Montenegro precies is wat je zoekt.

Steenbok

Hoewel je niet een week lang niks wilt doen, ben je ook niet zó avontuurlijk dat je een berg gaat beklimmen tijdens je vakantie. Maar één ding is zeker, Cappadocië in Turkije stelt je niet teleur. Hallo, perfecte zomerbestemming.

Waterman

Als je iets te zien wil hebben én warmte opzoekt is Menton in Frankrijk het bekijken waard. Dit kleurrijke stadje ligt bij de grens met Italië, zodat je ook nog eens voet op Italiaanse bodem kunt zetten.

Pisces

Omdat je het liefst drukke plekke vermijdt vallen plekken als Santorini en Kreta voor jou af. Ontdek daarom het eiland Paros. Beautify’s Yasmine heeft het al voor je goedgekeurd.

Reageer op artikel:
Boeken maar: Volgens je sterrenbeeld is dit voor jou dé zomerbestemming
Sluiten