Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 20 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

4 zomerjurkjes om een beetje geluk in je kast toe te voegen

Heb jij de zomer ook al in je bol? Wij op de redactie in ieder geval wel. En wat is nou leuker dan de zomer vieren met blote benen in de leukste zomerjurkjes waar je instant vrolijk dan wordt? Juist, vrij weinig. Daarom zetten wij onze favoriete exemplaren op een rij.

Zomerjurkjes

Kleding kan een grote impact hebben op je humeur. Denk aan dat joggingpak die je in de ochtend aantrekt en nooit meer uitdoet. Of nog erger, je pyjama die je de hele dag aanhoudt. Hier wordt uiteindelijk niemand blij van, toch? We zijn vast allemaal een beetje op zoek naar positiviteit in ons leven en in dat geval kunnen onze kledingkasten misschien wel de oplossing zijn. Want wie wordt er nou niet blij van leuke zomerjurkjes?

De oplossing

Ik hoor jullie denken: “Wat is dan precies de oplossing?” Die luidt: stop een beetje joie de vivre in je garderobe. Wat je (thuis)plannen ook zijn, je kunt altijd je best doen om er leuk uit te zien en je dus goed te voelen. Geïnspireerd door de nieuwe collectie van de Bijenkorf zijn hier vier leuke zomerjurkjes om je op weg te helpen.

Zomerjurkje Sandro
Bijenkorf

1. Jurk van Sandro, €265,-

Hoe classy is dit jurkje? Sandro flikt het ieder jaar weer om hele klassieke maar toch speelse jurkjes te ontwerpen. Wie wil hier nou niet in paraderen aankomende zomer?

Zomerjurkie Claudie Pierlot
Bijenkorf

2. Jurk van Claudie Pielot, €265,

Deze heldere groenere kleur staat iedereen mooi! Wedden dat jij de show steelt met deze stijlvolle jurk?

Zomerjurkje ba&sh
Bijenkorf

3. Jurk van Ba&sh, €220,-

Dit vrolijke zomerjurkje van Ba&sh maakt toch iedereen blij? Een heerlijke jurk voor een zwoele zomeravond maar ook zeker voor een leuk feestje.

Zomerjurkje
Bijenkorf

4. Jurk van Selected Femme, €89,99

Dit leuke jurkje van Selected Femme bevat EcoVero, een durzaame viscose, gemaakt van Europees hout uit een duurzaam beheerd bos. Ook wordt er bij de productie minder CO2 uitgestoten en minder water gebruikt dan bij gewone viscose. Wie wil er nou niet zijn steentje bij dragen aan een beter milieu? Kopen dus 😉

Lees ook:

Reageer op artikel:
4 zomerjurkjes om een beetje geluk in je kast toe te voegen
Sluiten