Renée
Renée | LinkedIn Love 4 aug 2018

Aha! Deze zomerliefde past bij jou op basis van je persoonlijkheid

Je bent single en ready to mingle. Misschien wordt deze zomer nóg heter dan het al is voor je. Ben je benieuwd wat voor zomerliefde bij jou past op basis van je persoonlijkheid? Beautify vertelt het je.

Misschien ben je de enige vrijgezel van de meiden, misschien is het merendeel single. Hoe dan ook, je zomer kan een heel andere wending krijgen. Hoe we dat weten? Op basis van je persoonlijkheid.

Welke zomerliefde past bij je persoonlijkheid?

Deze zomer zou zomaar super heet kunnen worden. Maar hoe pittig het wordt ligt wel een beetje aan hoe jij als persoon bent en waar je staat in het leven. Scroll snel verder naar beneden en kom erachter wat dit seizoen voor jou in petto heeft.

Als je net uit een relatie komt

Heb je onlangs een break-up achter de rug? Dan zit je echt niet op iets serieus te wachten. Zo lang jij seks en gevoelens voor een man gescheiden kunt houden, is het helemaal niet erg om met die ene knappe man uit de bar naar huis te gaan.

Merk je dat je nog te veel pijn hebt? Doe het deze zomer dan rustig aan. Geloof ons, tijd heelt echt alle wonden. Het is niet erg als hij wel al doorgaat met daten en jij nog niet. Die zomerliefde komt volgend jaar wel weer.

7 gekke dingen die vrouwen doen die mannen stiekem zo leuk vinden

Als je iets serieus zoekt

Sommige vrouwen vinden het heerlijk om meteen al de diepte op te zoeken. En daarmee bedoelen we niet… je weet wel. Zodra jij seks hebt met iemand gebruik je dit eigenlijk als middel om letterlijk en figuurlijk dichterbij iemand te komen.

Onthoud dat niet iedere man hetzelfde erin staat. Wees daarom tijdens het daten kritisch. Hoeveel van jezelf kun jij aan deze zomerliefde geven?

Als je geen problemen hebt met een one night stand hier en daar

Er lopen een aantal vrouwen op deze wereld rond die seks en gevoelens makkelijk van elkaar kunnen scheiden. Omarm je inner Samantha Jones en neem het ervan. Tenminste, als je je niet wil binden.

Ben je wel op zoek naar iets meer dan een leuke avond? Zorg dan dat je kritischer naar mannen kijkt. Jij hebt geen problemen met jezelf geven aan een ander, maar dat is niet altijd de juiste manier om iets serieuzers op te bouwen…

Als je eigenlijk alleen een relatie wil

We begrijpen het. Op een gegeven moment kom je op het punt dat je niets liever wil dan gewoon weer een relatie hebben. Een knappe vent die je knuffelt en er altijd voor je is, is dat te veel gevraagd? Ja en nee.

Probeer die gedachte los te laten, want anders fixeer jij je tijdens het daten hier zo erg op dat het al bijna geen kans van slagen meer heeft. Zorg er aan de andere kant voor dat je geen spijt krijgt als je het wél gezellig hebt met iemand.

Door een fijne middenweg te kiezen merk je dat er juist iets leuks kan opbloeien met die zomerliefde.

Als jij en je lover deze vragen met ‘ja’ beantwoorden zijn jullie meant to be

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Aha! Deze zomerliefde past bij jou op basis van je persoonlijkheid
Sluiten