Alle zonnebrillen verzamelen: we hebben de 7 mooiste exemplaren op een rij gezet

Het wordt weer heerlijk weer de aankomende dagen, en wat hoort er bij mooi weer? Juist ja, een fabulous zonnebril. Want we weten het allemaal – een zonnebril kan jouw outfit helemaal afmaken. En laten we nou nét een aantal leuke exemplaren voor je op een rijtje hebben gezet.

Zo kun jij nóg stijlvoller het zonnige weekend in..

Zonnebril

Er zijn zoveel soorten en maten in zonnebrillen-land. De een houdt juist van een klein model met smalle pootjes terwijl de ander het heerlijk vindt om met een gigantische diva-bril rond te lopen. Herkenbaar? No worries, we hebben voor ieder wat wils.

Wij hebben de zeven leukste exemplaren op een rijtje gezet zodat jij fashionable het weekend in kunt gaan. Thanks us later.

1. Zonnebril van NANAWOODY&JOHN, €175

Als je van kleur houdt, is dit exemplaar perfect. Trek er een mooi basic outfitje bij aan en je bent ready to go.

Bron: Nanawoody & John

2. Zonnebril van BVLGARI, €330

Van deze bril wordt iedereen een echte diva en het gouden streepje maakt de bril extra bijzonder. Prachtige bril als je het ons vraagt.

Bron: BVLGARI

3. Zonnebril van Chloe, €217

Draag deze bril tijdens een leuk feestje en wij weten zeker dat jij hiermee de show steelt. Lekker net even wat anders dan anderen. Maar oh zo leuk!

Bron: Chloe

4. Zonnebril van Victoria Beckham, €269

Deze bril is altijd goed. Super stijlvol en past écht overal bij. Trust us.

Bron: Victoria Beckham

5. Zonnebril van Komono, €99

Hoe cool is deze bril? Met dit exemplaar creëer jij een hele stoere look. En het leuke is: de bril heeft ook nog eens een leuk prijsje.

Bron: Komono

6. Zonnebril van Danielle Cathari, €200

Dit oranje exemplaar is te cool. Het ontwerp – een combinatie van tijdloosheid en de eigenzinnige kijk van Cathari op kleur, lijnenspel en deconstructie – zorgen voor het unieke design.

Bron: Danielle Cathari

7. Zonnebril van Scotch & Soda, €104,95

Het leuke aan deze bril is dat de glazen zijn uitgevoerd in drie tinten kleurovergang en worden omlijst door een montuur in een vierkant silhouet. De smalle poten zijn gedetailleerd met gegraveerde palmbladeren en logoletters. Een perfect exemplaar voor deze zomer.

Bron: Scotch & Soda

Lees ook: Beautify test: de lekkerste zonnebrandcrèmes die jij deze zomer wil gebruiken

Reageer op artikel:
Alle zonnebrillen verzamelen: we hebben de 7 mooiste exemplaren op een rij gezet
Sluiten