De 5 zonnebrillen die je deze zomer overal gaat zien

Laat de zon maar komen. Want afgezien van dat we héél erg uitkijken naar ons favoriete seizoen, laten deze nieuwe zonnebrillen je nog meer verlangen naar zomerse dagen.

Wat is nou leuker dan samen met je vriendinnen op het terras wijn te drinken? Nog leuker wordt het als je – van achter je favoriete zonnebril – lekker mensen kan kijken.

De mooiste zonnebrillen voor deze zomer

De eerste terrasdagen zitten er alweer op. Om je voor te bereiden op alle mooie dagen die er nog komen gaan, hebben we de leukste zonnebrillen voor deze zomer voor je op een rij gezet. Deze monturen ga je deze zomer sowieso spotten en ze zijn nog betaalbaar ook.

1. De roze zonnebril, Asos, 19,99 euro

De roze zonnebril is ideaal voor de eerste lentedagen. De zon is dan nog niet te fel en bovendien is deze kleur erg lente proof.

Zonnebrillen

2. De oversized zonnebril, H&M, 9,99 euro

De oversized zonnebril is eigenlijk altijd goed. Hij is helemaal perfect wanneer je op het terras mensen gaat kijken. Je hebt alleen nog je bestie en een glas rosé nodig.

Zonnebrillen

3. De cat-eye zonnebril, Polette, 39,95 euro

De cat-eye zonnebril is een klassieker die altijd goed is. Draag dit montuur op een festival om je look af te maken.

Zonnebrillen

4. De transparante zonnebril, Fossil via Zalando, 79,95 euro

Transparante zonnebrillen zijn ideaal, want ze staan bij iedere outfit. Onderstaand model is éxtra leuk door de lichtblauwe glazen, maar een neutraal montuur post natuurlijk nog beter bij al jouw kleding.

Zonnebrillen

5. Het Instagrammable montuur, New Look via Asos, 9,99 euro

Doe eens gek en ga voor een montuur dat niet misstaat bij de gemiddelde influencer, zoals dit lila montuur van New Look. Hij is ook erg leuk in andere kleuren. Kan je niet kiezen? Laat dan al je vriendinnen een verschillende kleur kopen en wissel de brillen uit.

Zonnebrillen

Ben je op zoek naar meer trends? Lees dan ook ons artikel over de neontrend van dit moment of over de scrunchies die je nodig hebt om dé festivalkapsels van dit jaar te maken.

Reageer op artikel:
De 5 zonnebrillen die je deze zomer overal gaat zien
Sluiten