Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 aug 2017

Geniaal: Deze zonnekap beschermt jouw hoofd én je drank

Als je in de bloedhitte ligt te bakken op het strand, dan wil je even je hoofd koel houden. Dat gaat nog niet zo makkelijk. Maar er is nu een vet handige kap die jouw hoofd beschermt maar ook nog héél veel andere handige functies heeft. Dit heb je nodig in je leven.

De hele dag liggen zonnen in de felle zon is niet zo goed voor je. Die hitte stijgt letterlijke naar je bol. Daar verzint eenieder handige oplossingen voor, zoals een parasol. Maar die waait weg. Of een kledingstuk. Wat resulteert in een bezweet hoofd. Niet handig.

‘The Shader’ maakt jouw strandsessies helemaal compleet

Maar echt. Deze handige zonnekap beschermt niet alleen jouw hoofd, maar heeft nog veel meer functies die letterlijk geniaal bedacht zijn. Geloof mij, The Shader zorgt voor een hoop gemak op het strand.

Nu zul je denken, is het nog steeds bloedheet onder zo’n kap. Fout. Het beschermt je niet alleen tegen wind, zon en zand. Er zit een verwijderbaar kussen in met koelelementen, zodat je je niet rot zweet. Perfect. Maar dat is nog niet alles..

De zonnekap is meer dan handig

Er zit een ingebouwde drankhouder in, zodat ook je drankjes lekker in de schaduw kunnen blijven en ze niet lauw zijn als je nét zin hebt in verkoeling. Maar er is meer. De zonnekap heeft ook een afneembaar zonnepaneel waarmee je je telefoon kunt opladen. Maar, je kunt er ook een ventilatortje opzetten voor een beetje wind langs je gezicht. Chill.

De zonnekap komt in vier verschillende kleuren: blauwgroen, paars, blauw en grijs. Het is nu nog een Kickstarter project, maar zoals het er nu naar uitziet wordt de productie eind september gestart. Als je ze nu steunt, lig jij volgend jaar mooi met je fantastische zonnekap op het strand.

Need one of these!

Geplaatst door LADbible Australia op maandag 24 juli 2017


LEES OOK:
Handig! Dankzij de zonnebrandcel ben je binnen 10 seconden ingesmeerd

Reageer op artikel:
Geniaal: Deze zonnekap beschermt jouw hoofd én je drank
Sluiten