Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 aug 2017

Je kunt een zonsverduistering meemaken op deze magische plek want Airbnb heeft een winactie

Een zonsverduistering is op zichzelf al een magische ervaring. Want zó vaak gebeurt het immers niet. Maar wat als je de zonsverduistering mee kunt maken in Oregon in de Verenigde Staten in een superschattige, romantische ‘tent’? En dat kan, helemaal voor noppes. Als je de wedstrijd van Airbnb wint tenminste.

Win een nacht in een romantische koepel én een privé vlucht tijdens de solar eclipse

Zoek je nog een plek die de overtreffende trap van romantisch is? Wilde je altijd nog een keer een zonsverduistering meemaken op een bijzondere locatie? Of ben je gewoon een koningin in het winnen van wedstrijden? Doe dan vooral mee met de winactie van Airbnb, want wat je kunt winnen is pure magie.

Je kunt namelijk een nacht winnen in een transparante koepel. En niet zomaar een nacht, nee de nacht voorafgaand aan de dag dat er voor het eerst in 99 jaar een totale zonsverduistering is in Amerika, op 21 augustus.

Een magische gebeurtenis op een magische plek

Door deze bijzonder gebeurtenis zijn hotels en campings al eeuwenlang volgeboekt. Maar Airbnb geeft samen met National Geographic een bijzondere nacht weg.

Maar dat is nog niet alles. De volgende morgen ga je in een privé vliegtuig een twee uur durende vlucht maken over de kustlijn van Oregon om vanuit de lucht de zonsverduistering te aanschouwen.

Het enige wat je hoeft te doen is in 550 tekens uitleggen waarom jij deze speciale ervaring wil meemaken. Je kunt via de website van Airbnb meedoen.

Misschien is dit ook iets voor jou: Wauw! Deze kajaktrip in de afgelegen gletsjers van Canada is adembenemend en bloedspannend

Reageer op artikel:
Je kunt een zonsverduistering meemaken op deze magische plek want Airbnb heeft een winactie
Sluiten