Yasmine Esser
Yasmine Esser Travel 12 december 2019

Als je de winter wil ontvluchten zijn dit dé vakantiebestemmingen voor januari en februari

Misschien heb je het al gehoord, maar de winter komt eraan. Als je daar net als ondergetekende niet bepaald om staat te springen, dan wil je waarschijnlijk niets liever dan vluchten naar een zonnig oord.
Wil je een zonvakantie in de winter? Ga dan naar deze bestemmingen

Vakantiebestemmingen voor januari en februari

Je snakt naar de zon, maar waar ga je heen? Wij zochten de beste bestemmingen voor een zonvakantie uit voor januari en februari.

Kaapstad in Zuid-Afrika

Kaapstad is hot. Maar dat had je waarschijnlijk al wel door als je een beetje actief op Instagram bent. De ene na de andere influencer is hier te vinden. En dat snappen we wel, want Kaapstad heeft het allemaal. Het is daar nu namelijk hartje zomer en zo’n 25 graden.

De ideale temperatuur om aan het zwembad te liggen, maar ook om nog van alles te ondernemen. Je hebt hier namelijk heel veel bezienswaardigheden. En ook nog eens fantastische natuur. Bezoek sowieso Boulders Beach, het strand vol pinguïns en de Tafelberg voor een spectaculair uitzicht.

Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten

In de zomer wil je écht niet naar Dubai want dan is het stik en stik heet. Juist nu is het het ideale moment. Voorwaarde is wel dat je een beetje van luxe houdt, want werkelijk alles in Dubai is over de top.

Bezoek het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa (boek je tickets online, anders ben je een hele grote smak met geld kwijt), boek een trip naar de woestijn, ga naar een luxe beachclub en shop je een ongeluk in de spectaculaire Malls. Je kunt er ook nog indoor skiën als je niet kunt kiezen tussen een wintersport en zonvakantie.

Thailand

Thailand is eigenlijk altijd goed. Vlieg naar Bangkok en breng een paar dagen door in de stad en reis daarna verder. Als je van rust en ongerepte natuur houdt, ga dan naar Loei in het noorden van het land, hier zijn nauwelijks toeristen te vinden.

Maar de eilanden zijn natuurlijk ook prachtig qua natuur. Phuket is een heel chille manier om het jaar te beginnen. De stranden zijn adembenemend mooi.

Rome in Italië

Toegegeven, het is nu niet heel zomers in Rome, maar met zo’n 15 graden toch een stuk aangenamer dan de Siberische kou die Piet Paulusma voorspelt voor Nederland. Bovendien wil je hartje zomer niet in Rome zijn, want dan is het er verstikkend heet.

Als je houdt van shoppen, pizza, pasta, wijn én culturele bezienswaardigheden zit je goed in Rome. Beautify’s
Yasmine ging onlangs naar Rome met haar moeder. Hier lees je al haar tips en ervaringen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Als je de winter wil ontvluchten zijn dit dé vakantiebestemmingen voor januari en februari
Sluiten