Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 26 dec 2016

Zóóó lief! Deze man maakte een gigantische adventskalender voor zijn grote liefde

Adventskalenders hebben iets magisch. Iedere dag, vanaf 1 december tot en met kerstavond mag je een vakje open maken. En elke keer is het weer een plechtig moment. Maar deze vrouw heeft wel een héél bijzondere adventskalender. Namelijk de grootste adventskalender óóit, die haar man zelf heeft gemaakt.

Wauw, wat een romantisch gebaar. Ben Hewins verraste zijn vrouw Zyleen met het beste cadeau ooit. Een adventskalender die hij helemaal zelf in elkaar had gezet.

Beste adventskalender ooit

Ben wilde zijn vrouw dit jaar eens echt goed verrassen. Zij is namelijk super creatief en maakt altijd leuke dingen. Daarom wilde hij iets geven wat eigenzinnig, creatief en origineel was. Nou Ben, we kunnen zeggen, dat is gelukt.

De liefste man uit het universum was twee dagen in de tuin – steenkoud! – aan het werken aan zijn cadeau. En hij bouwde een reusachtige adventskalender met cadeautjes achter alle vakjes. Een meesterwerk.

’Ze was heel emotioneel toen ze de kalender zag, echt overweldigd,’ zegt Ben tegen Metro.co.uk. Dat hij vaker romantische dingen doet blijkt wel. Want hij zegt ook: ’De laatste keer dat ze zo reageerde was toen ik een gedicht voor haar schreef en dat op een T-shirt liet drukken. Ik gaf haar dat bij de pizzeria waar we altijd komen en toen was ze heel erg ontroerd.’

Als dit geen liefde is, weten wij het ook niet meer.

Benieuwd of jou ook iets romantisch te wachten staat? Check dan dit even: Love is in the air! Dit is jouw liefdeshoroscoop voor december

Reageer op artikel:
Zóóó lief! Deze man maakte een gigantische adventskalender voor zijn grote liefde
Sluiten