Zorg dat je er niet in trapt! Winkels gebruiken een ‘skinny spiegel’ om je dunner te laten lijken

Worden we in het ootje genomen? Het bedrijf 'Skinny Mirrors' maakt spiegels met een optische illusie waardoor je dunner lijkt dat je bent. Je kunt tot vijf kilo dunner lijken in de spiegel.

Het bedrijf was oorspronkelijk van plan om deze spiegels te verkopen aan consumenten. Al snel toonden kleine boutiekjes veel interesse waarop ‘Skinny Mirrors’ besloot om de spiegels aan winkeliers te verkopen. Bij een lingerie boutiek is onderzocht dat er 20% meer werd verkocht en klanten 86% meer tevreden waren als ze hadden gepast voor een skinny spiegel.

Belinda Jasmine, de bedenkster van de spiegel heeft de spiegels gemaakt om vrouwen zichzelf beter te laten voelen over hun eigen lichaam en ze meer zelfvertrouwen te geven. Ze heeft er wél voor gekozen om op de spiegel een sticker te plakken met daarop de naam van het bedrijf zodat je zou kunnen zien wanneer de spiegel je een ander beeld geeft dan de werkelijkheid.

Ondanks dat je een geweldige selfie kunt maken in de winkel, vragen wij ons af of je nog wel zo blij bent met je aankoop als je thuis nog een keer in de spiegel kijkt..

Reageer op artikel:
Zorg dat je er niet in trapt! Winkels gebruiken een ‘skinny spiegel’ om je dunner te laten lijken
Sluiten