Zou jij voor $5,000 de kleur van je ogen definitief veranderen?

Zonder grapjes. Je kunt dus nu met behulp van een zwakke laser je irissen laten omkleuren. Echter werkt het alleen van bruin naar blauw. Stel, je hebt prachtige bruine ogen en wil overstappen naar blauwe kijkers. De laser onderbreekt dan de bruine pigmenten, waar het lichaam reageert met speciale cellen die de donkere pigmenten verwijderen. Je ligt 30 secondes onder de laser en twee weken later zijn je ogen blauw.

Dus, mocht je altijd al hebben gedroomd van Angelina’s helle blauwe ogen, dan is het nu allemaal mogelijk. Het grappige is namelijk dat bruine ogen stiekem blauwe ogen zijn, maar dan met een klein laagje pigment er overheen. Tot nu toe hebben zeventien van de twintig patiënten de behandeling succesvol ondergaan.

Nu vraag je je misschien (net zoals wij) af, is het dan niet schadelijk voor het oog zelf? Een oogarts werkende in het London Eye Hospital genaamd Saj Khan verwacht dat het op den duur de druk op de ogen zal laten toenemen. Natuurlijk is niet zeker, maar wij vinden het nog steeds een beetje een eng idee. Daarbij is het ook een beetje vreemd. Zijn blauwe ogen per se mooier dan bruine ogen? Wat ons betreft niet. Wel is het bijzonder dat de technologie inmiddels zo ver is dat we ineens van bruine naar blauwe ogen kunnen overstappen. Zou jij het overwegen?

Wat een verschil de kleur van je ogen al niet kan maken in je uitstraling:
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Zou jij voor $5,000 de kleur van je ogen definitief veranderen?
Sluiten