Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 8 september 2017

Zucht: deze 8 lieve dingen kan hij níet vaak genoeg tegen ons zeggen

Wij vrouwen kunnen nooit vaak genoeg horen hoe geweldig hij ons wel niet vindt. Ook al zegt hij steeds hetzelfde, we willen deze acht lieve dingen élke keer weer horen en het liefst dagelijks:

1. ‘Ik hou van jou’

Het is heel cliché om dit te zeggen in een relatie maar toch is het elke keer weer heerlijk als je de woorden uit zijn mond hoort komen. Je hart smelt elke keer weer en het verveelt je nooit.

2. ‘Je bent de allermooiste’

Stiekem weet je ook wel dat hij net zoals alle mannen Mila Kunis en Angelina Jolie heter dan heet vindt maar het feit dat hij jou de allermooiste noemt is genoeg. En je kan het niet vaak genoeg horen.

3. ‘Ik vind dit zo leuk aan jou’

Niets fijner dan wanneer een man je eigenaardigheden leuk aan je vindt. Bijvoorbeeld dat je een beetje onhandig bent of dat je ’s avonds voor het slapen gaan altijd een tandenpoetsdansje doet. Ja, de ongewone dingen aan jou vindt hij geweldig.

4. ‘Ik mis je’

Ahhh wat een schatje. Je vindt het heerlijk dat hij naar jou verlangt en je mist. Dan weet je pas echt dat hij heel gek op je is.

5. ‘Ik heb zin om je te zien’

Weer een bevestiging die we geweldig leuk vinden.

6. ‘Blijf je voor altijd van mij?’

Zucht… bestaat er iets wat nog meer je ego streelt dan deze vraag? Nope.

7. ‘Hey allerliefste (vul koosnaampje in)’

Niets leuker dan dat hij je bij je door hem verzonnen bijnaam noemt. Vaak zijn het de meest onnozele koosnaampjes maar juist daarom zijn ze zo aandoenlijk. Als hij dat zegt dan realiseer je je weer dat alleen jullie dit tegen elkaar zeggen en dat is simpelweg leuk.

8. ‘Ook al doe je zo stom, dan nog vind je ik de leukste’

Als een man dit zegt dan moét je hem per direct trouwen, dan weet je namelijk 100% zeker dat hij jou helemaal leuk vindt zoals je écht bent. Ook al ben je soms vervelend of heb je een PMS bui. Hij neemt het voor lief.

LEES OOK: Van deze 15 lieve aanrakingen smelt iedere vrouw

Reageer op artikel:
Zucht: deze 8 lieve dingen kan hij níet vaak genoeg tegen ons zeggen
Sluiten