Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 2 november 2017

Vegans opgelet: Er komt zuivelvrij ijs bij de Aldi dus hou het vriesvak de komende tijd in de gaten

Een zuivelvrij dieet kun je om verschillende redenen volgen. Misschien ben je wel veganistisch of ben je allergisch voor producten waarin loads of zuivel is verwerkt. Als je erop let, merk je pas hoe vaak zuivel wordt gebruikt. Maar gelukkig worden er steeds meer producten gefabriceerd waarbij zuivel vervangen wordt door een ander ingrediënt. Dat geld in ieder geval voor het nieuwe ijs dat binnenkort in het vriesvak van de Aldi ligt.

Zuivelvrij ijs? Ja het kan echt. Meerdere merken hebben dit soort ijs al in het assortiment, maar nu gaat ook de Aldi aan de zuivelvrije variant. Lekker.

Zuivelvrij ijs van de Aldi

De ijsjes zijn er in verschillende soorten smaken. En wat voor smaken. Denk Kokos, denk chocolade. In plaats van zuivel, is er gebruik gemaakt van kokosnootroom, waardoor de ijsjes helemaal in het menu passen van de veganisten onder ons. En natuurlijk iedereen die zonder zuivel door het leven gaat. En bovendien zijn ze ook nog eens glutenvrij. Aan iedereen is gedacht.

Hou het vriesvak vanaf maar in de gaten, want er zijn al genoeg fans. Onder wie de super enthousiaste Jessica:

Per ijsbakje betaal je iets meer dan 2 euro. Daarmee wordt een lekker toetje na het diner gewoon standaard. En daar geven we je groot gelijk in.

En dit koop je nog meer bij de Aldi: Yes! De Aldi gaat prachtige roze gin verkopen

Reageer op artikel:
Vegans opgelet: Er komt zuivelvrij ijs bij de Aldi dus hou het vriesvak de komende tijd in de gaten
Sluiten