Zara Bircan
Zara Bircan Love 5 dec 2019

Als je deze 7 dingen herkent is je zus je beste vriendin voor het leven

Je mag al van geluk spreken als je een zus hebt, al helemaal als ze je beste vriendin is. Hoe vervelend ze af en toe ook kunnen zijn, een zus blijft voor altijd je zus. Gelukkig maar, want de bijzondere band die je met haar hebt is uniek.

Jouw zus is diegene die altijd voor je klaarstaat en je zonder oordeel advies kan geven. Zij vervult met liefde de rol van jouw beste vriendin. Om de volgende redenen is jouw zus het allerbelangrijkste in je leven.

7 signalen dat je zus je beste vriendin is

Hoe groot of klein je vriendencirkel is, er is altijd nog een plekje voor je zus. Herken jij de volgende signalen, dan weet jij zeker dat je zus voor altijd je beste vriendin is.

1. Je hebt aan één blik genoeg

Van familiemomenten tot televisieshows waarmee jullie zijn opgegroeid, je hoeft maar één woord te zeggen en je zus weet al precies wat je bedoelt. Aangezien jullie dezelfde humor hebben, hebben jullie maar één blik nodig om de slappe lach te krijgen.

2. Je bent liever met haar dan met je vriendinnen

Heb je een reden nodig om uit bed te komen? Sla je vriendinnen maar een keer over, want je zus staat altijd voor je klaar als je weer eens voor ‘maar een uurtje’ naar de stad wil. Met een zus aan je zijde ben je nooit alleen.

3. Je kunt altijd op haar rekenen

Want ook tijdens de saaiste momenten weten jullie samen lol te maken. Jullie kunnen urenlang praten over de kleinste dingen. De saaiste klussen kunnen jullie omtoveren tot gezellige quality time.

4. Je kunt haar alles vertellen

Dat je een open persoon bent, is bij je zus al helemaal. Je vriendinnen vertel jij veel, maar je zus weet pas echt alles.

5. Je gunt elkaar alles

Het goedkeuren van je nieuwe vlam, discussies oplossen in je vriendengroep of haar producten aan je uitlenen. Je zus heeft altijd het beste met je voor, zelfs wanneer je haar jas deze week al drie keer zonder toestemming hebt aangetrokken. Lang boos op elkaar blijven, dat kennen jullie niet.

6. Je kunt altijd eerlijk zijn

Wil je iets liever niet horen, maar moet het wel gezegd worden? Laat deze taak maar aan je zus over. Of het nou gaat om een niet-heel-charmante foto of wat spinazie tussen je tanden. Aangezien zij niks te verliezen heeft, kan ze zo eerlijk zijn als ze wil. Uiteraard geldt dit ook andersom.

7. Je kunt alles van haar leren

Ga je voor het eerst door een situatie heen en heb je tips nodig? Geen probleem, je zus vertelt je gerust over een van haar ervaringen om je hierop voor te bereiden. Je kan altijd voorbeeld aan haar nemen en tips van haar krijgen.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Als je deze 7 dingen herkent is je zus je beste vriendin voor het leven
Sluiten