Renée
Renée Love & Seks 22 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Bedank je zus maar want door haar heb je later in je leven een betere relatie

Met een zus aan je zijde is je leven zoveel beter. Vroeger had je misschien niet verwacht dat jullie zo close zouden zijn, maar nu kan je je leven niet zonder haar voorstellen. Wist je al dat je kans op een goede relatie met een fijne man ook nog eens hoger is door haar? Wij vertellen je waarom.

Je hebt geen wetenschappelijk onderzoek nodig om erachter te komen dat je zus een positieve invloed heeft op je leven. En ook niet geheel onbelangrijk: zij is een belangrijke invloed als het gaat om jouw relaties.

Waarom je een goede relatie hebt als je een zus hebt

Misschien leg je de link niet zo snel, maar dankzij je zus is het nog veel makkelijker om een goede relatie met je lover te hebben. En wel om deze redenen:

1. Je zus weet precies wat je nodig hebt, waardoor fuckboys geen schijn van kans maken

Een man wordt niet zomaar goedgekeurd door je zus en jij hecht veel waarde aan haar mening. Hierdoor hebben players niet eens een kans om jou in te palmen. Jouw zus steekt daar wel een stokje voor. Daardoor heb je eerder een goede relatie dan een slechte.

Omdat je zus de beste is: 7 wijze lessen die je van je van haar hebt geleerd

2. Ze laat jullie nooit vallen

Als jullie door een dal gaan, gaat je zus met jullie mee. Zodra je serieus bent met je lover laat ze jullie niet meer vallen. Ze vindt het onwijs belangrijk dat je een goede relatie hebt en doet er veel aan om jullie te ondersteunen als het slechter gaat.

3. Je zus geeft jullie waardevolle adviezen

In goede en slechte tijden staat je zus voor je klaar. Het voelt voor haar daarom ook als haar taak om jullie waardevolle adviezen te geven wanneer jullie dat nodig hebben.

4. Je zus zet alles op alles om een goede band met je lover op te bouwen

Familie is belangrijk voor jullie, dus jouw relatie ook. Als het aan je zus ligt heeft ze daarom een goede band met je vriend. Ze weet hoe belangrijk het is als de klik met de familie er is en zij neemt daar de leiding in.

5. Ze heeft levenservaring en deelt dat met jou

Omdat ze al het één en ander heeft meegemaakt in haar relaties wil ze je behoeden voor haar fouten. Als ze ziet dat jij hetzelfde pad bewandelt is ze niet bang om je weer op het rechte te pad te brengen.

Dit zijn 8 dingen die je herkent als je zus je beste vriendin is

Reageer op artikel:
Bedank je zus maar want door haar heb je later in je leven een betere relatie
Sluiten