6x waarom we een zwak hebben voor Quentin van Temptation Island VIPS

Na zes afleveringen Temptation Island VIPS zijn we met z’n allen een beetje van Quentin gaan houden. De stoere spierbundel bewijst keer op keer dat hij een grote mond heeft, maar ook een héél klein hartje. Wij snappen als geen ander waarom Channah als een blok voor haar Quentin viel en wel om deze zes redenen.

Ons hart brak toen we Quentin donderdag in tranen zagen uitbarsten. Hoe gevoelig hij toen was sierde hem enorm en opeens zagen we het: we hebben allemaal een zwak voor Quentin.

6 redenen waarom we een zwak hebben voor Quentin uit Temptation Island VIPS

Geef het nou maar toe, ook jij hebt een zwak voor hem.

1. Zijn gevoelige karakter

Na het afgelopen kampvuur zagen we hoe hij het helemaal verloor na het zien van de beelden van Channah. Hij liet duidelijk blijken hoeveel waarde hij aan zijn vriendin hecht, dat zien we graag. Hij was niet te bang om een traan (of honderd) te laten rollen toen Damian zijn kamer binnenstapte. Op dat moment wilden we niets liever dan Quentin even een dikke knuffel geven.

2. Zijn tattoos

Hello there. We liegen als we zeggen dat Quentins uiterlijk niet meewerkt aan het feit dat we een zwak voor hem hebben. Door zijn tattoos ziet hij eruit als een bad boy, oftewel het type waar ieder meisje als een blok voor valt.

3. Hij is trots op zijn vriendin

Dat hij een relatie met Channah heeft steekt hij niet onder stoelen of banken en hij pronkt graag met haar. Wij vinden het prachtig om te zien hoeveel hij van haar houdt en ons hart smelt ervan.

4. Zijn brede schouders

Hier kan je letterlijk niet omheen. Hallo zeg, wat een schouderpartij. En vriendin, je liegt als je zegt dat je dit niet aantrekkelijk vindt.

5. Hij is een goede luisteraar

Wij hebben zo het idee dat je uren tegen deze man aan kan praten en dat je hem nog steeds niet verveelt. Hij is een goed luisterend oor en luistert met liefde naar alle girlsdrama. Goals in het leven.

6. Hij wil graag huisje-boompje-beestje

Hoe vaak vind je dat tegenwoordig nog? Een vent die openstaat voor het gezinsleven. Met zijn Channah krijgt hij binnenkort zijn eerste kindje en wij weten zeker dat hij een goede vader gaat zijn.

Lees ook: Maak snel de quiz en kom erachter welke Temptation Island VIPS man jouw droomman is

Reageer op artikel:
6x waarom we een zwak hebben voor Quentin van Temptation Island VIPS
Sluiten