Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 2 aug 2018

Holy sh*t! Stefano heeft seks met verleidster Zwanetta op de dreamdate

Oké, deze hadden wij écht niet zien aankomen. Met nog maar één date te gaan heeft Stefano het op het allerlaatst toch nog voor zichzelf, en vooral voor Gelina, verpest. Wat hebben wij een medelijden met haar. Temptation Island VIPS was al bijna door de vuurpijlen heen, maar deze mag hoog de lucht in.

Temptation Island VIPS aflevering 10 gemist?

Stefano begon niet goed aan Temptation Island VIPS. Hij bleek te hebben gelogen tegen Gelina over zijn verleden met verleidster Danique en hoe dat precies zit weten we eigenlijk nog steeds niet. Maar het kon dus nog erger.

Bekende verleiders

In dit speciale seizoen van Temptation Island zitten verschillende verrassingselementen. Zo worden er vuurpijlen afgestoken als er afspraken zijn verbroken en kwamen bekende verleiders een kijkje nemen in de resorts. En nu blijkt dat ze meer kwamen doen dan alleen een kijkje nemen.

We waren even stil toen bleek dat verleider Alex aankwam in het resort, want oprecht.. dat is wel echt een briljante zet van de programmamakers. Het zorgde voor veel frustratie bij Niels, die overigens inmiddels als een bijtje achter honingpot Fabiola aan vliegt.

Zwanetta en Stefano

Niet alleen Rosanna blijkt gevoelig te zijn voor een oude bekende, ook Stefano bleek onder de indruk van Zwanetta. Hij is altijd al onder de indruk geweest van haar (twerk-skills) en dat is hem fataal geworden. In aflevering 10 gaat hij dan toch echt de fout in. Eerst lijkt het erop dat de twee gescheiden slapen, maar Zwanetta loopt ’s nachts weer naar beneden.

Samen leggen ze wat matrasjes in de gang (waar geen camera hangt, maar wel geluid is) en de rest is geschiedenis. Je hoort gehijg, en Zwanetta zegt: ‘Kom niet in me, kom op me, ja alsjeblieft.’ OMG. Volgende week is het laatste kampvuur en dat gaan we zien hoe Gelina hier op reageert. Alsjeblieft meid, ga weg bij deze loser.

Stefano en Gelina

Ehhh maar dit dan?

We hebben bewijs! Dankzij deze foto weten we of Gelina en Stefano van Temptation Island VIPS nog samen zijn

Reageer op artikel:
Holy sh*t! Stefano heeft seks met verleidster Zwanetta op de dreamdate
Sluiten