De mooiste zwarte blazers voor wanneer je je een echte business babe wil voelen

Een zwarte blazer is onmisbaar is ieders garderobe. In het voorjaar draag je het als jasje en in de winter als onderdeel van je outfit. Over een jurkje, blouse of gecombineerd met denim. Deze klassieker is áltijd goed.

Toch blijft het een uitdaging om de pérfecte te vinden. Want het moet je figuur goed doen, passen bij je stijl en binnen je budget passen.

De onmisbare zwarte blazer

Wij selecteerden de allermooiste exemplaren die op dit moment verkrijgbaar zijn. Van oversized tot aan één die je vrouwelijke vormen accentueert. Welke is jouw favoriet?

zwarte blazer
Zara

1. Oversized blazer van Zara €49,95

Deze oversized blazer van Zara is perfect voor meiden die houden van een stoere look. Draag de blazer lekker ruim op een jeans of accentueer je taille met een riempje.

zwarte blazer
& Other Stories

2. Velvet blazer &Other Stories €53

Wie houdt er niet van velvet? Deze zwarte blazer is perfect voor een avondje uit én je hebt direct een item voor Kerstmis. Ook leuk om juist stoer te combineren.

zwarte blazer
Nelly

3. Pied de Poule blazer van Nelly € 69,95

Dit exemplaar is een ultieme klassieker en helemaal terug van weg geweest. De ietwat zakelijke look zie je veelvuldig terugkomen in het straatbeeld en bij influencers. Eentje die je in je kast wilt hebben

zwarte blazer
4th Reckless

4. Zwarte blazer met cut out detail van 4th Reckless (via Zalando) € 64,95

Hoe sexy is deze blazer met cut out detail? Perfect voor een chic diner. Met een top er onder is deze zwarte blazer ook goed te dragen naar bijvoorbeeld je werk.

zwarte blazer
Zara

5. Zwarte blazer met geplooide mouwen van Zara €59,95

Wil je een blazer die wel een effen zwarte kleur heeft maar wel een uniek model? Dan is dit item van Zara het helemaal voor jou. Zelfs als de rest van je outfit simpel is val je op met deze blazer.

zwarte blazer
H&M

6. Double-breasted blazer van H&M € 39,99

Een blazer die áltijd goed is. Doordat de blazer double-breasted is kan je dit exemplaar ook goed gebruiken als jasje.

Meer over fashion:

Reageer op artikel:
De mooiste zwarte blazers voor wanneer je je een echte business babe wil voelen
Sluiten