Renée
Renée | LinkedIn Life 3 jan 2019

Wij vonden zwarte kaas en OMG dat wil je eens proberen

Is kaas je leven? Dan word je simpelweg gewoon niet blij van over the top cupcakes en brownies met dranksmaak. Nee, je kunt jou pas echt wakker maken voor een heerlijke kaasplank. In dat geval is er heel goed nieuws, want je kunt je kaasplank nu uitbreiden met een blokje zwarte kaas.

Beautify’s Renée bracht een weekend in Gouda door en wat doe je dan? Juist, kaas eten. Hoog tijd om je vriendinnen op te trommelen om ook eens mee te gaan, want dan kunnen jullie meteen de zwarte kaas aanschaffen.

Zwarte kaas kopen

Zwarte kaas koop je in Gouda namelijk bij ’t Kaaswinkeltje aan de Lange Tiendeweg in de stad. Niet alleen ziet het er onwijs mooi uit op de plank bij je nieuwjaarsborrel, maar smaakt het ook nog eens verrukkelijk.

Bij zwart denk je misschien al gauw aan houtskool. Gelukkig smaakt deze kaas er niet naar, want het is juist citroen wat de kaas smaak geeft. Zeg het vooral niet tegen anderen als je serveert, zodat het niet alleen een lust is voor het oog, maar ook voor je mond.

Deze beauty kost 8 euro voor 250 gram. Niet onwijs goedkoop, maar wel leuk om eens uit te proberen toch? Zet de wijn alvast koud, zodat je lekker kan smullen met de meiden.

Dit is minstens zo fantastisch als je van kaas houdt:

Haha! Er bestaat nu een kaaspretpark en daar wil je een keer geweest zijn

Reageer op artikel:
Wij vonden zwarte kaas en OMG dat wil je eens proberen
Sluiten