Na het zien van deze foto’s wil jij het liefst je muren meteen zwart verven

Nieuwe woning of vind je het gewoon tijd om de muren in je huis te verven, maar nog geen idee wat je wil? Dan hebben wij het antwoord voor jou: verf ze zwart. Het staat namelijk prachtig in je huis en na het zien van de volgende foto’s ben je verkocht.

Ren maar naar de verfwinkel, want na het lezen van dit artikel wil jij gelijk beginnen met het verven van je huis. Klaar om geïnspireerd te worden? Lees dan snel verder.

Inspiratie voor zwarte muren

Wanneer je denkt aan een nieuwe kleur voor je muren, denk je misschien niet zo één, twee, drie aan de kleur zwart. Maar geloof ons, zwarte muren is alles wat jij wil en dit is waarom.

Zwarte muren stralen luxe uit

Jouw optrekje is misschien niet gigantisch, maar toch zorgt een zwarte muur voor een luxe uitstraling. Je kan er namelijk zo ontzettend veel mee en past bij vrijwel alles. Combineer het met verschillende luxe stoffen et voilà, zo heb jij jouw eigen luxe paleisje.

Het maakt een statement

Wanneer iemand jouw huis binnenwandelt gaat alle aandacht meteen naar die prachtige zwarte muren. Zo straalt het niet alleen luxe uit, maar door de zwarte kleurt ziet jouw optrekje er ook nog eens knusser uit. Perfect als je daarnaar op zoek bent.

Leuk om mee te decoreren

Een zwarte muur en grijze of misschien wel een velvet roze bank klinkt toch waanzinnig mooi? Een zwarte muur staat niet alleen prachtig, maar het decoreren van je woning wordt ook nog eens leuker. Alleen al een paar mooie planten voor je muur maakt je huis perfect.

Nog niet helemaal verkocht? Bekijk dan maar snel de foto’s hieronder om he-le-maal geïnspireerd te worden. Wij weten bijna 100% zeker dat ook jij jouw muren hierna wil gaan verven. Wij in ieder geval wel.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: