Redactie
Redactie Beauty & Style 30 jul 2020

Met deze koelelementen voor je bh kom je moeiteloos de hittegolf door

Zeg maar dag tegen zweetborsten, want de Beautify redactie heeft een manier gevonden waarop je moeiteloos de hittegolf doorkomt. Er bestaat namelijk zoiets als een koelelement voor je bh, zodat je zonder al te veel zweten de dag doorkomt.

Nu de temperaturen inmiddels boven de 40 graden Celsius komen, is het hoog tijd om actie te ondernemen. Maak kennis met de Freezable Bra.

De Freezable Bra is perfect als je zweetborsten hebt

Het is natuurlijk hartstikke fijn dat je eindelijk weer je zomerkleding kunt dragen, maar dat het nog vochtig tussen de boobies kan worden is een understatement. Gelukkig is er na de komst van de Tata Towel nu ook de Freezable Bra.

Het zijn letterlijk koelelementen voor in je bh, maar dan niet het type die je in de koelbox legt. Polar Products verkoopt deze geniale uitvinding. Wat ook fijn is: de elementen worden al super snel koel (leg het bijvoorbeeld in de koelkast) en je kunt ze na gebruik gewoon wassen.

Omdat de buitenkant van katoen is, voelt het ook nog eens prettig als je het draagt. En dat voor maar €32. Nou, we zien het in ieder geval al helemaal zitten. Zo overleef je de laatste hete dagen wel.

Lees ook: Wil je lekker slapen vannacht? Dankzij deze tips houd jij je hoofd en huis koel tijdens de hittegolf

Reageer op artikel:
Met deze koelelementen voor je bh kom je moeiteloos de hittegolf door
Sluiten